Πώς η ISIS σκορπάει τον θάνατο! Video Σοκ!!!

Ως μέρος του ψυχολογικού πολέμου τους για να δημιουργήσουν ένα χαλιφάτο μεσαιωνικού στιλ , το Ισλαμικό Κράτος έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα νέο σοκαριστικό βίντεο που δείχνει σκηνές μαζικών εκτελέσεων, προειδοποιώντας τους ιρακινούς στρατιώτες και άλλους που τολμούν να αντισταθούν ότι απλά η αντίσταση θα φέρνει μαζί της και τον θάνατο.

Το Ισλαμικό Κράτος, γνωστό και ως ISIS / ISIL (ΙΚΙΛ στα ελληνικά), εισέβαλε στις περιοχές του βόρειου Ιράκ τον περασμένο μήνα, επεκτείνοντας την περιοχή που είχαν ήδη καταλάβει στο δυτικό Ιράκ και τη Συρία.

Το βίντεο που ειναι 36 λεπτά και κυκλοφόρησε στο τέλος του Ραμαζανιου τονιζει την νοοτροπία των εξτρεμιστών του ισλαμικού κράτους και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Το βίντεο αρχίζει με τους μαχητές του ΙΚ να μαζεύουν τους Ιρακινούς και στην συνέχεια να τους χλευάζουν. Αφου τους έχουν μαζεψει και ο τρόμος ειναι εμφανές στα πρόσωπα τους οι μαχητές του ΙΚ τους εκτελούνεν ψυχρώ.
Στην συνέχεια άλλοι στρατιώτες οδηγούνται σε ενα λάκκο στην έρημο όπου και δολοφονούνται ενας, ενας.
Μερικοί από τους κρατούμενους οδηγήθηκαν απο τους αντάρτες στις όχθες ενός ποταμιού όπου και τους πυροβόλησαν στο κεφάλι. Την Τρίτη το ισλαμικό κράτος εξασφάλισε μία ακόμη στρατηγική νίκη ανατινάζοντας μια γέφυρα μεταξύ του Τικρίτ και της Σαμάρα.

Τα στρατεύματα της Ιρακινής κυβέρνησης προσπάθησαν και απέτυχαν να ανακαταλάβουν το Τικρίτ από τους μαχητές. Δεδομένου ότι ο ιρακινός στρατός αποδεικνύεται ότι είναι όλο και πιο ανίκανος και αναποτελεσματικός, οι σιίτες πολιτοφύλακες τώρα προσπαθουν και αυτοι να αντιμετωπίσουν τους εξεγερμένους σουνίτες.

Οι Ιρακινοί χριστιανοί έχουν επίσης εγκαταλείψει την ελεγχόμενη πόλη της Μοσούλης, τη δεύτερη μεγαλύτερη στο Ιράκ, μετά απο απειλές εκτέλεσης, αν δεν ασπαστούν το Ισλάμ ή αν δεν πληρώσουν ένα θρησκευτικό φόρο.

Οι μόνες δυνάμεις που σημειώνουν πρόοδο στη μάχη εναντίον των ανταρτών του ΙΚ είναι οι Κούρδοι στο Βορρά και οι δυνάμεις του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία. Οι μαχητές του ΙΚ στη Συρία εν συντομία κατέλαβαν το πεδίο φυσικού αερίου του Al-Shaar κοντά στη Χομς και σκότωσαν τουλάχιστον 200 στρατιώτες του συριακού στρατού πριν το ανακαταλάβουν οι δυνάμεις του προέδρου Assad τη Δευτέρα.

isis

onalert

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close