Πόλεμος σε ΧΙΟ και ΛΕΣΒΟ…ΜΑΤ εναντίον Ελλήνων (video)

Πραίτωρες άλλης μιας  Ελληνόφωνης  Κυβέρνησης πολεμούν στα νησιά του Αιγαίου  εναντίον των Ελλήνων, για να υπερασπιστούν  τους λάθρο και τον λαθρεποικισμό, δηλαδή τον αφανισμό της Ελλάδας…Τα Ματ Μητσοτάκη-Μηταράκη βρίσκονται από χθες το βράδυ σε ΧΙΟ και ΛΕΣΒΟ για να επιβάλλουν δια της βίας την Αντικατάσταση των Ελλήνων και να βοηθήσουν τους τρεις εργολάβους της Κυβέρνησης να στήσουν Μουσουλμανικές πόλεις…

Σκηνικό πολέμου ζουν απο χθες το βράδυ ΧΙΟΣ και ΛΕΣΒΟΣ και  η κατάσταση θυμίζει γενική επιστράτευση. Ο κόσμος στους δρόμους και τα λιμάνια. Οι καμπάνες των εκκλησιών χτυπάνε δυνατά αυτοκίνητα και μηχανήματα των Δήμων και τής περιφέρειας προσπάθησαν να αποκλείσουν τα λιμάνια.Τα πλοία όμως έδεσαν και ολη τη νύχτα έγινε κόλαση με τα ΜΑΤ να ρίχνουν χημικά κατά των Ελλήνων

Μετά την επίθεση των ΜΑΤ και την χρήση δακρυγόνων στο λιμάνι των Μεστών έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρεται επειγόντως στο Νοσοκομείο Χίου ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.

300 άτομα των ΜΑΤ με εντολή Μηταράκη και Μητσοτάκη Χτύπησαν τους Χιώτες. Μόλις βγήκαν από το πλοίο στο λιμάνι των Μεστών ξεχύθηκαν σαν μαινόμενοι ταύροι, και χωρίς λόγο και αφορμή πέταξαν χημικά,ψεκασαν με σπρέι και χτύπησαν τον κόσμο που παρεβρέθηκε για να διαμαρτυρηθεί καθώς επίσης και τους αιρετούς.

Από τα Χημικά δεν άντεξαν ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης καθώς και ο Παπά Γιώργης Κωσταντίνου οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Πυργίου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην πορεία με εντολή του αντιδημάρχου Χίου Γιάννη Ξενάκη απομακρύνθηκε το απορριματοφορο που έκλεινε την πύλη του λιμένα Μεστών και βγήκαν όλες οι κλούβες των ΜΑΤ,τα σκαπτικά οχήματα καθώς επίσης και τα οχήματα ρίψης νερού υψηλής πίεσης που θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίων των πολιτών που θα αντισταθούν κατά την μεταφορά αυτών στο ύψωμα 17 του Αίπους όπου και θα ξεκινήσουν οι εργασίες της νέας Μουσουλμανικής πόλης.

 Να σημειωθεί πως οι αστυνομικές δυνάμεις της Χίου είχαν ήδη αποκλείσει κάθε πρόσβαση στους Χιώτες για να πλησιάσουν στο λιμάνι των Μεστών και να συμπαρασταθούν στους υπόλοιπους.

Η κυβέρνηση έστειλε ΜΑΤ  όχι για να προστατέψει τους κατοίκους των νησιών από τις κλοπές, τις ληστείες, και τις λεηλασίες των υπαρχόντων τους, που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο… Τα εστειλε να χτυπήσουν τους Ελληνες  κατοίκους που  αντιδράσουν μαζικά στην ίδρυση μουσουλμανικών πόλεων στα νησιά τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στους ασυρμάτους των ΜΑΤ συνέχεια εδιναν εντολή με  την φράση «Βαράτε στο Ψαχνό..»

Άλλωστε αυτές τις εντολές έχουν.. Εστειλαν ΜΑΤ  στην Λέσβο και τη Χιο και ειναι έτοιμοι για όλα..Εστειλαν ΜΑΤ  στην Λέσβο και τη Χιο με σκοπό να χτυπήσουν κτηνοτρόφους, ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά.

Αυτήν την στιγμή οι δυνάμεις καταστολής βρίσκονται καθοδόν για την Καραβα όπου ο κόσμος περιμένει.. Πάνω από 1700 άτομα..

Στη Μυτιλήνη οι αψιμαχίες άρχισαν ανάμεσα σε νεαρούς από την πλευρά του Τελωνείου μισή ώρα πριν την άφιξη του πλοίου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν μπει στο λιμάνι της Μυτιλήνης άρχισαν να κάνουν χρήση χημικών που όπως ήταν φυσικό έδιωξαν αρκετούς από τους διαμαρτυρόμενους αφού η κατάσταση έγινε αποπνικτική.

Με την άφιξη του πλοίου «Πήγασος» στις 2,30 μετά τα μεσάνυχτα η ρίψη χημικών έγινε διαρκής. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον αποβιβάστηκαν από το πλοίο περισσότεροι από 300 πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι στη βάση οργανωμένου σχεδίου βγήκαν από την είσοδο του αγάλματος της ελευθερίας. Κινήθηκαν στην οδό Αργύρη Εφταλιώτη διαχωρίστηκαν στη συμβολή με την 8η Νοεμβρίου και οι μεν κινήθηκαν στο Τελωνείο οι δε μέσω της 8ης Νοεμβρίου έδιωξαν τον κόσμο προς την Τζέημς Στο Τελωνείο ξαναενώθηκαν, ανασυντάχθηκαν και συνεχίζοντας να ρίχνουν χημικά, σπρέι πιπεριού και χειροβομβίδες κρότου λάμψης έσπρωξαν τον κόσμο προς την Προκυμαία έως το Λιμεναρχείο όπου παρέμειναν. Ας σημειωθεί ότι υπήρξαν και ξυλοδαρμοί ενώ φωτιές μπήκαν σε κάδους ως μέσο άμυνας.

Στις 4 τα χαράματα 10 κλούβες με ΜΑΤ, γκρέϊτερ του Στρατού, ο Αίαντας ειδικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας που ρίχνει νερό στους διαδηλωτές και μια σειρά άλλων εξειδικευμένων αυτοκινήτων ξεκίνησαν προς το Διαβολόρεμα και την Καράβα. Σκοπός τους να συγκρουστούν με εκατοντάδες διαδηλωτές που είναι εκεί πριν ξημερώσει και να φτάσουν στου Καβακλή.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close