Πως μετέτρεψαν την Χώρα σε προτεκτοράτο

Της Αθανασίας Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρου)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑΣ….TO ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΥΠΟΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

ΈΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕ “ΔΥΝΑΜΗ”.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΗΤΟΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ- ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ- ΔΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ, (ΗΤΟΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ).

ΟΙ ΑΣΚΩΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 12/12/2012 ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΕΚ 240 ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΠΑΡ’ΟΥΔΕΝΟΣ …

ΜΑΛΙΣΤΑ, Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤ.

Η ΔΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ (ΗΤΟΙ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ 240), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΗΤΟΙ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 8,63% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ , (ΗΤΟΙ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟ 3864/2010) , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΣΤΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ….

ΔΕΙΤΕ: https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/228

ΔΕΙΤΕ: https://issuu.com/ei_end_info/docs/nomoi-_fek-_proedrika_diatagmata-tx

ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΑΞΕΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΕΣ ΑΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΑΠΩΛΕΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΟΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΘ’ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ….
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ,ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ…..

Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΥΡΩΘΗΚΕ.
ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ,ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ) ΚΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΤΧΣ, ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ) …..

Η ΠΡΑΞΗ ΔΕ ΑΥΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ , ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ( ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ )….
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΟΙ -ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΠΕΔ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ .
ΔΕΙΤΕ: https://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-152-2011-%CF%8…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΑΔΕ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ , ΠΟΥ ΚΑΙΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ , ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ …..

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ …..
ΔΕΙΤΕ: https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/752

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΩΝ ΜΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ, ΜΗ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ,ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΘΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ , ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ,ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Academi

ΔΕΙΤΕ: http://www.seebrig.org/sedm.html

ΔΕΙΤΕ:https://katohika.gr/ellada/apokalypto-seebrig-poioi-einai-pos-leitourgoun-kai-ti-pragmatika-kanoun/

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΘΡΟΑ , ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ , ΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ( ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ……

ΔΕΙΤΕ: https://www.tilestwra.com/ellinopoioyntai-800-000-allodapoi-me-ithageneia-expres/

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ , ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΝΟΜΟΣ 3723/2008 ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ , ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ 233 ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ…. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ,ΠΟΥ ΑΦΟΥ (ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ: https://www.nomikosodigos.info/guide/legislation/149-2008-11-30-22-44-04

ΔΕΙΤΕ: http://www.zoikonstantopoulou.gr/porismata

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ…
ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΜΙΓΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3723/2008 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .
ΝΟΜΟΣ 3723/2008
ΑΡΘΡΟ 2&3

Οι προνομιούχες μετοχές του παρόντος άρθρου παρέχουν στο Ελληνικό Δημόσιο το δικαίωμα συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω εκπροσώπου του, που δύναται να ορίζεται ως πρόσθετο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο εκπρόσωπος αυτός έχει το δικαίωμα αρνησικυρίας στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης σχετικής με τη διανομή μερισμάτων και την πολιτική παροχών προς τον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τους γενικούς διευθυντές και τους αναπληρωτές τους, με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών ή εφόσον κρίνει ότι η απόφαση αυτή δύναται να θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των καταθετών ή να επηρεάσει ουσιωδώς τη φερεγγυότητα και την εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας.
Άρθρο 5
Τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία διατίθενται τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 3 του παρόντος οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν της ρευστοποίησης των τίτλων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους, η δε παρεχόμενη εγγύηση κατά το άρθρο 2 δύναται να αφορά σε χορηγήσεις προς επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας.
Άρθρο 6
1. Προς εξασφάλιση δανείων ή πιστώσεων προς πιστωτικά ιδρύματα δύναται να παρέχεται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου ή της Τράπεζας της Ελλάδος ασφάλεια επί απαιτήσεων του δανειοδοτούμενου πιστωτικού ιδρύματος κατά τρίτων με μόνη τη σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου ή της Τράπεζας της Ελλάδος και του δανειοδοτούμενου πιστωτικού ιδρύματος. Με την επιφύλαξη του προηγούμενου εδαφίου και διατάξεων για την παροχή ασφάλειας επί αξιόγραφων, η ασφάλεια συνιστάται έγκυρα κατά το χρόνο σύναψης της σχετικής σύμβασης και αντιτάσσεται έναντι παντός τρίτου χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη διατύπωση, όπως ιδίως αναγγελία στον οφειλέτη, επίδοση της δανειακής σύμβασης ή δημοσίευση κατά τις διατάξεις του ν. 2844/2000 ή άλλες διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

ΨΗΦΙΣΗ ΕΠΑΧΘΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ , ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ( ΒΛ. ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ Α’ ΒΑΘΜΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΟΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ FUND) ………

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ….ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ .

ΔΕΙΤΕ:https://www.thepressproject.gr/article/80748/Singular-Logic-To-eklogiko-monopolio-pou-krataei-34-xronia

-)(- -)(- -)(- -)(-

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ( Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗ).
ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΣ , ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ…
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ !!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ , ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ , ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ……

ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟΣ , ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ , ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ…
Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ
Η ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ , Η ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…..
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΙΝ ΜΑΧΗΣ….

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΗΡΘΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ….

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΚΙ ΗΡΩΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close