Πρόγραμμα Υδραίου: Στην Λευκίμμη τα σκουπίδια με διευρυμένη επιτροπή ελέγχου(???) χωρίς ΜΑΤ

Την Λευκίμμη θέλει να χρησιμοποιήσει και η επικεφαλής της παράταξης Κερκυραίων Δήμος και υποψήφια Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου,Σύμφωνα με δήλωση της που δημοσιεύτηκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αναφέρει οτι θέλει την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων απο τη Λευκίμμη ΑΛΛΑ θα ορίσει μια διευρυμένη επιτροπή ελέγχου που θα ασκεί εποπτικό έργο και έλεγχο στον ΧΥΤΥ Λευκίμμης για την τήρηση όλων των κανόνων!!!!

Λέει ναι σε γρήγορη διαδικασία (??????) για τη λειτουργία μονάδας διαχείρισης απορριμάτων και παράλληλα αν συσσωρευτούν σκουπίδια στους δρόμους θα μεταφερθούν εκτός Κερκυρας..

Δηλαδή μια από τα ίδια με Νικολούζο….Η λύση για την κ.Μερόπη Υδραίου είναι η χαβούζα Λευκιμμης με τη μόνη διαφορά από από τη σημερινή Δημοτική Αρχή οτι  τα σκουπίδια θα περνάνε από εξέταση μιας διευρυμένης επιτροπής για να καταλήξουν στη Λευκίμμη!!! Και όλα αυτά θα τα πετύχει η επιτροπή της Υδραίου στη Λευκίμμη χωρίς τα ΜΑΤ!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ηδη στη Λευκίμμη άρχισαν οι αντιδράσεις για αυτή τη θέση του συνδυασμού της Μερόπης Υδραίου…και ζητούν από όλους τους συνδυασμούς την θέση τους για απένταξη του έργου η οχι…Για την  επιλογή των κατοίκων της Λευκίμμης στις επερχόμενες εκλογές αυτό έχει πρωτεύων ρόλο στην κάλπη.Για τις λύσεις με ΜΗΔΕΝ υπόλειμμα χωρίς χαβούζες ούτε λέξη!!!!

 

Στo ερώτημα αν είναι εφικτή αυτή η θέση για επιστροφή στην κανονικότητα που θέλει η κ.Υδραίου απαντούν μέσα από αναρτήσεις οι κάτοικοι..

Δείτε τις πρώτες αναρτήσεις για την θέση της κ.Υδραίου σε Δημόσια ομάδα τους στο facebook

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button