Προφάσεις Νετανιάχου για επίθεση στο ΙΡΑΝ.Το πυρηνικό του Ισραήλ δεν μας το εδειξε…

Έχουμε λαλήσει τελείως . Μιλά για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ο άνθρωπος που έχει πυρηνικό κρυφό πρόγραμμα, και για το οποίο δεν μιλά κανείς. Ένας το αποκάλυψε ο Μ. Βανούνου: είναι ο επιστήμονας που αποκάλυψε το πυρηνικό πρόγραμμα … και αυτός εξαφανίστηκε.
Νετανιάχου! «Το Ιράν έχει όπλα μαζικής καταστροφής»! Παρουσίασε μάλιστα ντοκουμέντα σαν… σταρ!

Με έκτακτο διάγγελμα, ο πρόεδρος του Ισραήλ αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν . «Το Ιράν είπε ψέματα» είπε ξεκινώντας να παρουσιάζει τις αποδείξεις .Είχε φακέλους και cd πίσω από… κουρτίνες τις οποίες κατέβασε εντυπωσιακά για να τα αποκαλύψει! . Παρουσίασε  φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις .  Το είχε προαναγγείλει. «Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δηλώσεις, που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, αναφορικά, με μια «σημαντική εξέλιξη» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης». Αυτό μετέδιδαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, τα διεθνή πρακτορεία.
Και το έκανε με τρόπο, μάλιστα… επαγγελματικό!
Ο πρόεδρος του Ισραήλ δίνει συνέντευξη Τύπου και ξεκίνησε παρουσιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος έλεγε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά.
Ποια ήταν η απάντηση του Νετανιάχου; «Το Ιράν είπε ψέματα»! Και μάλιστα η ατάκα αυτή… έπαιζε στο power point που βρίσκονταν πίσω του! Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, το στοιχείο… σόου που προσέδωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος στην παρουσίασή του.
Ο Νετανιάχου ανέφερε στην παρουσίασή του τη Δευτέρα πως το Ισραήλ έχει στην κατοχή του και μπορεί να αποκαλύψει «νέες και καθοριστικές αποδείξεις» ότι το Ιράν αποκρύπτει τις δραστηριότητές του για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.
Ο επικεφαλής του ισραηλινού κράτους κατήγγειλε ότι «το Ιράν ψεύδεται» αφότου υπέγραψε τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα με τη διεθνή κοινότητα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν μετέφερε το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων σε μυστική τοποθεσία και η αποθήκη όπου βρίσκονται τα απόρρητα αρχεία για τα ατομικά όπλα του Ιράν έχει εγκατασταθεί εντός τεράστιων μεταλλικών καταφυγίων.
Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης τόνισε ότι η χώρα του έχει στην κατοχή της «ακριβή αντίγραφα» των αρχείων με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, ενώ παρουσίασε βίντεο το οποίο, όπως υποστήριξε, δείχνει τις ιρανικές εγκαταστάσεις.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button