Προκλητικός ο Άδωνις Γεωργιάδης στη ΔΕΘ απέναντι σε πολίτη που του είπε «Με κάνατε ζητιάνο»

 Ρεσιτάλ προκλητικότητας έδωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας και γνωστός τηλεβιβλιοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετώπισε με περίσσια ειρωνεία και μοιράζοντας προσωπικές κάρτες τους πολίτες, οι οποίοι με ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης. 

 Ένας μικροομολογιούχος πλησίασε τον Άδωνι Γεωργιάδη για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι έχασε τις οικονομίες μιας ζωής. Ο οργισμένος πολίτης υπενθύμισε στον γραφικό τηλεβιβλιοπώλη ότι η κυβέρνηση Σαμαρά “τον έχει κάνει ζητιάνο”, απαιτώντας δικαιοσύνη και αξιοπρεπή ζωή. “Ήμουν με νοικοκύρης, με κάνατε ζητιάνο”, “μας πήρατε τις οικονομίες στα γεράματα”, “μας πήρατε το φαγητό μας, τον αγώνα μας, το αίμα μας” έλεγε ο πολίτης με εμφανή την οργή.
 Ο καλοταϊσμένος και καλοζωισμένος μπουμπούκος κάλεσε τον πολίτη να “έρθει στον πραγματικό κόσμο” προσφωνώντας τον με υποτιμητικό τρόπο “Αδερφέ”, ενώ δοκιμάζοντας την νοημοσύνη του συγκεντρωμένων δήλωσε ότι και ο ίδιος έχει χάσει χρήματα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button