Προκλήσεις απο Τουρκία με σχέδιο τοποθέτησης σημαίας σε Ελληνικές βραχονησίδες..

imiaΕκλογές εν μέσω συνεχών προκλήσεων στο Αιγαίο και στην Κύπρο θέλει να οργανώσει στις 24 Ιουνίου ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλιώς χάθηκε!

Τα Κόμματα της αντιπολίτευσης, και κυρίως τα εθνικιστικά, θέλουν να αυξήσουν την δυναμική τούς, στριμώχνοντας τον Ερντογάν στην δίνη των Ελληνοτουρκικών διαφορών, και απαιτώντας πράξεις,και όχι μόνο λόγια!

Με την Τουρκική οικονομία να βουλιάζει, ο δανεισμός της χώρας αυτής απο ξένα χρηματοπιστωτικά κέντρα να είναι σχεδόν ασύμφορος, με απαγορευτικά επιτόκια δανεισμού, και την Τουρκία να αγοράζει και άλλα όπλα, νέα όπλα, δισεκατομμυρίων, μάλλον τρίζει η καρέκλα του Ερντογάν!

Ο Αρχηγός της Τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, αξιώνει το μισό Αιγαίο Πέλαγος, με ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αμφισβητεί όλο και πιο έντονα, την Ελληνική κυριαρχία σε 152 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου και Κρητικού Πελάγους, που σύμφωνα με τους προκλητικούς ισχυρισμούς τους δεν έχουν παραχωρηθεί στην Ελλάδα βάση διεθνών συνθηκών.

Βάσει σεναρίου και απόρρητου σχεδίου που σας αποκαλύπτω,ο Αρχηγός της Τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, ετοιμάζει μια άκρως επικίνδυνη ενέργεια,εις βάρος της Ελλάδας, υψώνοντας ( όχι ο ίδιος ) στα ίδια πρότυπα που έπραξαν οι Έλληνες νεαροί που ύψωσαν την Ελληνική σημαία στις βραχονησίδες γύρω από τους Φούρνους, μια αντίστοιχη ενέργεια απο Τούρκους νεαρούς, που υπάγονται φυσικά στους εθνικιστές ψηφοφόρους τους, υψώνοντας μία εώς αρκετές Τουρκικές σημαίες, σε Ελληνικές ακατοίκητες βραχονησίδες!

Μέ όλα αυτά τα επικίνδυνα σχέδια που φέρνουν μέγα μπόνους και οφέλη στην Τουρκική Αντιπολίτευση στις Εκλογές τις 24 Ιουνίου, είναι σαν να τους δίνετε το φιλί της ζωής, βάζοντας ταφόπλακα στην Μονοκρατορία του Σουλτάνου. Με τον Ερντογάν να γνωρίζει μέσο ΜΙΤ αναλυτικά τα σχέδια της αντιπολίτευσης, και να είναι αποκλειστικά στο χέρι του αν θα τα αποτρέψει, η θα μπεί αυτός πρώτος στο παιχνίδι αυτό, υψώνοντας για λογαριασμό του,και πρώτος, μία εώς αρκετές Τουρκικές σημαίες, σε Ελληνικές ακατοίκητες βραχονησίδες, παίρνοντας αυτος τα σκήπτρα και τα μπόνους που χρειάζεται!

Τα Νησιά-βραχονησίδες που θέλουν οι Τούρκοι να τοποθετήσω σημαίες είναι:

Σύμπλεγμα νησιών Αρκοί : Καλόβολος, Αγρελούσσα, Αβάθιστο, Μακρονήσι, βραχονησίδα Ν.Α. από Μακρονήσι, νησίδα Ζούκα 1, νησίδα Ζούκα 2, Σμινερονήσι, Ψαθονήσι, νησίδα δυτικά από Καλόβολο, Στρογγυλή, Μάραθος, Σπολάτος, Κόμαρος .

Σύμπλεγμα νησιών Αγαθονησίου : Νερά, Στρογγυλό, Γλάρος, Ψαθονήσι, Κουνέλι, Πράσσος, νησίδα Ν.Δ. Του Πράσσος, Καζαγάνι βραχονησίδα δυτικά από Αγαθονήσι, βραχονησίδα Ν.Δ. από Αγαθονήσι, βραχονησίδα βόρεια από Αγαθονήσι.

Σύμπλεγμα νησιών Φαρμακονησίου : Μαραθονήσι, νησίδα δυτικά από Φαρμακονήσι, βραχονησίδα Βασιλική, νησίδα Ν.Δ. από Ψέριμο, Πλάτη, βραχονησίδα νο 1 νότια από Πλάτη, βραχονησίδα νο 2 νότια από Πλάτη, βραχονησίδα Νεκροθήκες,Πράσσος, Λυδία.

Σ.Πριφτης

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close