Προετοιμάζουν ανάφλεξη….Εντοπίστηκαν 12 διμοιρίες του UCK κοντά σε Δοϊράνη-Ευζωνους-Μεσοχώρι

uccΩμός εκβιασμός βρίσκεται εν εξελίξει κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης στο δόγμα του von Clausewitz που λέει ότι«ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα».

Όπως μόνο στο HF έχουμε πληροφορίες εδώ και μήνες υπάρχουν μετακινήσεις πολλών ξένων πρακτόρων στα μεγάλα αστικά κέντρα που δεν δικαιολογούνται από το «ήρεμο» κλίμα των των τελευταίων ετών στην περιοχή.

Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι παρόμοιες κινήσεις είχαμε λίγο πριν της φωτιές του 2007.

Αλβανοί παραστρατιωτικοί του UCK από τη περιοχή του Κουμάνοβο του Κοσσυφοπέδιου που είχαν πρωτοστατήσει στις δολοφονίες κυβερνητικών Σκοπιανών εντοπίστηκαν από τα έμπειρα Ελληνικά Φυλάκια να κινούνται παράλληλα με τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα σαν να προσπαθούσαν να βρουν περάσματα.

Συνολικά τα φυλάκια και οι περίπολοι στις περιοχές Μεσοχώρι Φλώρινας, Ευζώνων και της λίμνης Δοϊράνης ανέφεραν 12 διμοιρίες 8-12 ατόμων με ετερόκλητο οπλισμό και παραλλαγές.

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αύξησαν τις περιπολίες και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή, πράγμα που έγινε αντιληπτό από τους UCKαδες και μέχρι στιγμής έχουν αποσυρθεί από την περιοχή, η οποία παραμένει σε ύψιστη επιφυλακή και με αυξημένη επάνδρωση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button