Προδότες βάφτισαν τους τοκογλύφους- δανειστές Θεσμό!!!

grafitiΞέρετε ρε ρεμάλια τι σημαίνει η λέξη; Γιατί περνάτε στο υποσυνείδητο των πολιτών ότι είναι θεσμικοί; Επειδή το τρόικα μύριζε Σαμαρά έπρεπε να τους «αναβαπτίσετε» με αυτόν τον προκλητικό τίτλο ;
Την πεποίθησή του ότι η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών θα επιτευχθεί και ότι οι διαφορές θα γεφυρωθούν εξέφρασε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε δηλώσεις του στο Euronews.
Ερωτηθείς για το αν το χθεσινό Eurogroup ήταν μια κακή μέρα για την Ελλάδα και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε: «Πιστεύω ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστά. Όχι απλώς να υπογράψουμε μια οποιαδήποτε συμφωνία για να έχουμε συμφωνία, αλλά να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι που θα είναι ένα γνήσιο αναπτυξιακό μοντέλο για την Ελλάδα».
Γράφουν οι φυλλάδες… Το ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τις πολιτικές και ιδεολογικές «εμμονές» των εκπροσώπων των θεσμών είναι γνωστό. Τις τελευταίες μέρες όμως, παρά τα βήματα σύγκλισης που έχουν σημειωθεί στις συζητήσεις στην Ομάδα των Βρυξελλών, η Αθήνα έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγες…«αλλοπρόσαλλες» θέσεις που εκφράζουν οι συνομιλητές της, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να τείνουν να οδηγηθούν σε νέο τέλμα.
Οι οικονομικοί παράγοντες των “θεσμών” και οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης «σφυροκοπούν» την Ελλάδα, ζητώντας διαρκώς νέες δεσμεύσεις.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button