ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΩΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ???

Δεν βλέπετε ότι έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την εντολή που ανέλαβαν από τα μεγάλα αφεντικά και προετοιμάζουν το έδαφος για να αποδράσουν νύχτα και με ψευδώνυμα???

Όταν η αρμόδιοι του γραφείου προϋπολογισμού του κράτους διαπιστώνουν ότι «Η δυναμική του χρέους είναι εκτός ελέγχου»…
Τότε αυτό σημαίνει ότι… Αρμαγεδόνας που τσάκισε μισθούς συντάξεις και στοιχειώδη δικαιώματα των πολιτών, όχι μόνο δεν τιθάσευσε το θεριό – όπως ψευδώς μας υποσχέθηκαν – αλλά δημιούργησε το ιδανικότερο περιβάλλον για την εφιαλτική και ανεξέλεγκτη διόγκωσή του.
Ότι το σύνολο των θυσιών στις οποίες υπέβαλαν τον Έλληνα πολίτη πήγε χαμένο και ότι το μοναδικό μέγεθος που κατάφεραν να στηρίξουν αυτές οι θυσίες, είναι τη γενικευμένη κοινωνική δυστυχία και την απόγνωση.

Ότι η προδιαγεγραμμένη πορεία καταστροφής είναι πλέον μη αναστρέψιμη, και ότι είναι απλώς θέμα χρόνου να αναφωνήσει και επίσημα ο πρωθυπουργός της πολιτικής εξαπάτησης, το νέο… «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν».Γίνεται λοιπόν φανερό ότι το αποτέλεσμα αυτού του δίχρονου εφιάλτη που βιώνει η Ελληνική κοινωνία, θα είναι μόνο:
– Ανύπαρκτα δικαιώματα.
– Μηδενικός κοινωνικός προστατευτισμός.
– Μεσαίωνας στη δουλειά, στη ζωή και στην καθημερινότητά μας.
– Απόλυτη κοινωνική εξαθλίωση.
Το χρέος ήρθε για να μείνει, και να υποθηκεύσει τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας…Τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν, και να παραδώσουν μια κοινωνία ζούγκλα στα αιματοβαμμένα χέρια των δυναστών.
Και το σημαντικότερο…
Αυτή η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων, που “φοράει” το ψεύτικο χαμόγελο για να κρύβει το αποκρουστικό πρόσωπο του δήμιου, ήρθε για να τροποποιήσει τη ζωή μας δραματικά. Παρέδωσε ενσυνείδητα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία θύμα στα σχέδια των χορογράφων της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στο εφιαλτικό πλανητικό σχέδιο που έχουν καταστρώσει.
Τι λέτε λοιπόν???
Έχουμε το δικαίωμα απέναντι στα παιδιά μας τα οποία οφείλουμε να παραδειγματίσουμε, αλλά και απέναντι στην ίδια την αιματοβαμμένη ιστορία αυτού του λαού την οποία οφείλουμε να τιμήσουμε, να συνεχίσουμε να παραδίδουμε έστω και ένα ευρώ προκειμένου να το διαχειριστεί αυτός ο θίασος των πολιτικών πλιατσικολόγων???
Το δίλημμα είναι σαφές: Θα συνεχίσει αυτή η κοινωνία να τους ανέχεται ή θα τους ανατρέψει και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά???
Αν συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε τότε…
– Ελλάδα τέλος…
– Εθνική αξιοπρέπεια τέλος…
– Ελπίδα και προσδοκία ανύπαρκτη…
– Μέλλον εφιαλτικό…
– Και ακόμη αυτή η ίδια η εδαφική μας ακεραιότητα θα βγει ντροπιαστικά κουτσουρεμένη.
Αν αυτή η κοινωνία ξεσηκωθεί, τότε αυτό που πρωτίστως θα αναβιώσει θα είναι η ίδια της αξιοπρέπεια.Αλλά και το μήνυμα για κάθε επίδοξο εθνικό και πολιτικό σαλταδόρο, θα είναι σαφές και ξεκάθαρο…«Κάτω τα ξερά σας από τη ζωή μας γιατί θα σας τα βάλουμε εκεί που ξέρετε»
Φορολογική επανάσταση τώρα. Ούτε ένα ευρώ στα χέρια των ντόπιων και ξένων δημίων της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Γενικευμένος πολιτικός ξεσηκωμός τώρα.Ο θίασος των αχυρανθρώπων που δρα ως πολιτική συμμορία και που πίνει αδίστακτα το αίμα αυτού του λαού…
Ο θίασος των αχυρανθρώπων που συμπεριφέρεται ως όμιλος προσκυνημένων και που παραδίδει αδίστακτα την εθνική κυριαρχία του τόπου…
Ο θίασος των αχυρανθρώπων που συμπεριφέρεται ως συμμορία αδίστακτων απανθρώπων και που στοχοποιεί τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους φορολογικά εξαθλιωμένους (και όχι τους ισχυρούς) πολίτες της…
Ο θίασος των αχυρανθρώπων που συμπεριφέρεται ως αγέλη τεράτων και που δε νοιάζεται για τα στοιχειώδη των ασθενών, των αδυνάτων…
Ο θίασος των αχυρανθρώπων που λειτουργούν ως ασυνείδητοι φαφλατάδες και που δε δίνει δεκάρα τσακιστεί για τους νεκρούς που θρηνεί καθημερινά η Ελληνική οικογένεια που αυτοκτονούν από τη χρεοκοπία και την ανέχεια…
Ο θίασος των αχυρανθρώπων που συμπεριφέρεται ως συμμορία εφιαλτών που σκοτώνει τα όνειρα της νέας γενιάς και συνθλίβει τα ιδανικά της στη νομιμοποίηση της φούντας και στη γενίκευση της αβεβαιότητας και της κατάθλιψης…
Πρέπει να είναι σαφές ότι αυτός ο θίασος της καταστροφής, δε θα παραδώσει την πολιτική εξουσία μέσα από την πολιτική αντιπαράθεση, πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο για το οποίο έχει δεσμευτεί.
Μόνο ο γενικευμένος ξεσηκωμός, που δυστυχώς δε θα είναι χωρίς θύματα – (ας μην έχει κανείς καμία απολύτως αυταπάτη) – μπορεί να τους ανατρέψει πριν καταστρέψουν τη ζωή μας ολοκληρωτικά.
Απο την Kερκυραικη Αγορά

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button