Ποιός Αγιος Σπυρίδων ο “Αγιος” Νικολούζος κάνει θαύματα!!!!!

Bγήκε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό (Corfou) ο Δήμαρχος Κερκυρας κ.Νικολούζος για να δηλώσει οτι ήθελε να εξομολογηθεί!!!!

Για την εξομολόγηση φόρεσε το κουστούμι του και πηγε σε τηλεοπτικό σταθμό της Κερκυρας.

Νικολούζο στο κανάλι δεν έχουν Παπα ούτε πετραχήλι……

Κατα την Δημόσια εξομολόγηση ανέφερε οτι είναι στα μαχαίρια με τους συνεργάτες του με τους Βουλευτές Παυλίδη και Βακη και με τα κεντρικότερα στελέχη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

Νικολούζος:Ειμαι απο το Βυζί της μάννας μου στην Αριστερά!!!!!

Σωπα βρε από το δεξί βυζί δεν ήπιες γάλα?

 

Ομολόγησε Δημοσίως οτι απέτυχε στις σχέσεις με τους συντρόφους του και μάλλον σε λάθος χώρο βρίσκεται

Δηλωσε επίσης  στην Δημόσια  εξομολόγηση οτι όντως στο πρόγραμμα του υπήρχε η δέσμευση να μην λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης αλλα δεν είχε άλλη λύση…Για ποιό υπόλειμα μιλάς Νικολούζερ?

Μα και στην εξομολόγηση  Ψέμματα λές? Εσυ δεν σταμάτησες το Εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης κατ εντολή της Κυβέρνησης?    Το ξέχασες? Εσυ δεν εκτελείς εντολές αυτής και έγραψες τους πολίτες που σε  επέλεξαν?

Οι εντολές που είχες ήταν από τους Δημότες σου δηλαδή από κάτω προς εσένα και οχι απο πάνω (κυβέρνηση) προς εσένα…

Οπως στρώνει ο καθένας θα κοιμηθεί…..Νικολούζο….Δήλωσε παιδί της πιάτσας  …..Τοτε οι δημοσιογράφοι του είπαν οτι είναι καλός ανθρωπος!!!!!

Ο Δημαρχος που μοιράζει καρκίνο που διέλυσε τον Τουρισμό και την Οικονομία του νησιού που γέμισε με χωματερές τους δρόμους με χιλιάδες ποντίκια και κατασπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια στους Ιδιώτες εργολάβους από τη πολιτική που κατ εντολήν στελεχών της Κυβέρνησης εφάρμοσε και συνεχίζει δια της Βιας με τα ΜΑΤ να θέλει να διαλύσει τη Λευκίμμη μετα το Τεμπλόνι με ξύλο με  χημικά εναντίων των Δημοτών του   που αγωνίζονται για μια καθαρή Κερκυρα…ειναι ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!

Τοτε να βγάλουμε από την κάσα τον Αγιο Σπυρίδωνα και να βάλουμε τον Αγιο Νικολούζο……να κάνει και τα υπόλοιπα θαύματα για να σωθεί το νησί απο τη ΠΑΝΩΛΗ που έρχεται….

ΔΕΙΤΕ το video ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ….

 

ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΣΥΝΤΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ….Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ


Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close