Ποιο βλάκας δεν υπάρχει…με πολιτική περιβολή χαιρετά στρατιωτικά αυτούς που παρέδωσαν τον οπλισμό τους στους Τούρκους!!

sss

Με πολιτική περιβολή δηλαδή με κουστούμι ,γαλάζιο μαντηλάκι στο πέτο και φαντεζί γραβάτα ο Κατρούγκαλος χαιρετά στρατιωτικά αυτούς …που παρέδωσαν τα οπλα…

Ολα καλά  για να γυρίσουν πίσω  οι Ελληνες στρατιωτικοί  με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να τους περιμένουν αγήματα απο στρατονόμους και τιμές ηρώων για μια υπόθεση που μυρίζει αρπαγή από τους Τούρκους και παράδοση των ΟΠΛΩΝ που είχαν στη κατοχή τους δεν το καταλαβαίνουμε…

Οι στρατιώτες μας στον ΕΒΡΟ αν ήταν να παραδίδουν τα όπλα τους και το τζιπάκι με τους ασύρματους δεν θα έπρεπε να είναι στρατιώτες μας..Τι φυλάνε δηλαδή  και γιατί παραδώσανε τον οπλισμό τους και δεν έδωσαν μάχη να υπερασπιστούν την ελευθερία τους και την φύλαξη των συνόρων ?

Μήπως ολες οι τιμές ήταν για τα ψέμματα οτι μπερδεύτηκαν και δήθεν σε Τουρκικό έδαφος για να καλυφθεί  πολιτικά και στρατιωτικά η μη ανάληψη μέτρων κατα της Τουρκίας γιατί έτσι βόλευε μετα το συμβάν τους Προδότες της Χωρας? Τι κάνει μια ελεύθερη Χώρα οταν μπουκάρουν μέσα στο έδαφος της και αρπάζουν στρατιώτες της?

Αυτά όταν λίγο πριν τη παράδοση τους στη Χώρα μας ο Υπουργος κ.Καμμενος μίλησε και παραδέχθηκε έστω και κατόπιν εορτής για αρπαγή μέσα από Ελληνικό Εδαφος!!!

stratonomoi

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button