Ποια ειναι τα καινούργια τζάκια των απ ευθείας αναθέσεων κ.Υδραίου?

Ανέλαβε τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας την 01/09/2019….Οι δηλώσεις της οτι εχουν λύσεις για τα σημαντικά θέματα της Κέρκυρας οπως η διαχείρηση σκουπιδιών και οι προεκλογικές δεσμεύσεις της επεισαν τον Κερκυραίο πολίτη και της εδωσε τη καρέκλα της Δημάρχου Κέρκυρας…Μάλιστα εδωσε και τρεις σημαίες στα Διαπόντια νησια και αυτη ηταν και η τελευταία πράξη στα νησιά αυτα που στη συνέχεια εγκατέλειψε και εκλεψε δυο εδρες.

Απο την 01η Σεπτεμβρίου  εως σήμερα ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ μετα δεν προχώρησε σε διαγωνισμό για την διαχείρηση σκουπιδιών  .Η σύσκεψη που εγινε με τον  Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ.Γραφάκο και οι υποσχέσεις που δόθηκαν οτι 80% θα χρηματοδοτηθεί απο τον Κρατικό προυπολογισμό για την μεταφορά των σκουπιδιών στη Κοζάνη επεσαν σαν τραπουλόχαρτο με την κοινη απόφαση των Αποκεντρωμένων που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ..και θα πληρωθούν απο το λαουτζίκο…τους Δημότες των τριών Δημων της Κέρκυρας!!!!

Η κλοπή των δυο εδρων απο την Ερείκουσα και Μαθρακι για να βολευτούν ημέτεροι εδωσε το πρωτο δείγμα γραφής των υποσχέσεων και της γραμμης που ακολουθεί μετα το Δημαρχιλίκι…Στη συνεχεια ειδαμε οτι περίμενε ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ για να πάρουν τις καρέκλες πλειοψηφίας στο Συνδεσμο Καθαριότητας και γι αυτο δεν προχώρησε σε λύσεις στη διαχείρηση σκουπιδιών με κανονικό διαγωνισμό…εβαλε μπροστά απο το πρόβλημα τις καρέκλες του συνδέσμου….

Και αφού έπαιξε καλά στο παραμύθι των Χριστουγέννων… η νεα αυτοκράτωρ τωρα ζήτησε απο τους Δημάρχους του Βορρά και του Νότου να υπακούσουν στις νέες ορέξεις της για απ ευθείας αναθέσεις με πρόσχημα το προβλημα στη διαχείρηση σκουπιδιών για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το ΠΑΡΤΥ με τα ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ…..ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!!

Τα προηγούμενα τζακια του Νικολούζου τα μάθαμε…τωρα η κ. Αυτοκράτωρ πρέπει να ρίξει το ΧΡΗΜΑ σε νεα Τζακια της Κερκυραίων ΔΗΜΟΣ!!!

Ποια ειναι τα νεα ΤΖΑΚΙΑ κ.Υδραίου? 

Θα τα μάθουμε με τις απ ευθείας αναθέσεις που ετοιμάζει γιατι 4 ΜΗΝΕΣ ετοίμασε το Χριστουγιενιάτικο παραμύθι και τωρα ετοιμάζει Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ των ΑΝΑΘΕΣΩΝ…..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τα ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ λογω της κατάστασης με τα Σκουπίδια…και τα Νεα Τζακια που θελει να δωσει το ΧΡΗΜΑ ετοιμάζονται για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ…

Η αυτοκράτωρ δεν θελει διαγωνισμό….Τωρα την επιασε το ΕΠΕΙΓΟΝ για να γεμίσει τα ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ που καραδοκούν..

Ειδατε πως αλλάζουν απο τις προεκλογικές παράτες φθάσαμε στο ΜΕΝΟΥ των ΝΕΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ….Μύρισε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ και ολοι παίρνουν τα πηρούνια και τα μαχαίρια τους…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close