Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού με φυματίωση απο Λαθρο!!!!

Πως μεταφέρονται μικρόβια και κολλητικές ασθένειες...

Πολλα ακούγονται για αρρώστιες και μικρόβια στα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστων στα νησιά του Αιγαίου!!! Σύμφωνα με πληροφορίες απόφοιτοι της Στρατιωτικής Σχολής τους υποχρεώνει αυτο το Κράτος να πάνε σε Hot Spots !!!! Στρατιωτικοί γιατροί αντι να στελεχώσουν Ελληνικά Νοσοκομεία που δεν υπάρχουν γιατροί τους στέλνει η κυβέρνηση στους Λαθρο!!!

Με αυτή την υποχρεωτική παρουσία τους μεταφέρονται μικρόβια και αρρώστιες και φυματιώσεις  των hot spots σε στρατόπεδα ,Νοσοκομεία πλοία και μονάδες της Αεροπορίας!!!!

Ετσι την πάτησαν και σε ένα πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού.Το μισό πλήρωμα κόλλησε φυματίωση απο το γιατρό του πλοίου που πηγενοέρχοταν και σε hot spot!! Το συγκεκριμένο πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού δεν ασχολήθηκε με λαθρο παρά μόνο ο γιατρός του πλοίου Γι αυτό και είναι ξεκάθαρο πως κόλλησαν φυματίωση!! Το  μικρόβιο μεταφέρθηκε και τα οσα συμβαίνουν αποκρύπτονται απο το ευρύ κοινό.Η εντολή είναι να μην μαθει κανείς τίποτα όπως κρύβουν τις επιθέσεις σε ένστολους ,πολίτες όπως κρύβουν τις ληστείες και βιασμούς απο λαθρο ετσι και εδώ εχει βουίξει το Πολεμικό Ναυτικό και δεν έχουν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση..Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν οτι τα στρατιώτες που κόλλησαν φυματίωση έχουν πάρει άδεια με ψευδή ιατρική γνωμάτευση για να μην προκληθεί αναταραχή στο στράτευμα..

Το Κράτος θέτει σε κίνδυνο το στράτευμα τους πολίτες και τωρα που τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα κινδυνεύουν οι πολίτες στους χώρους που θα μεταφερθούν…Ενα σωρό περιστατικά αποκρύπτονται για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος…Και από την  αλλη συνεχίζουν τη μετατροπή των ένστολων σε Φιλιπινέζες των λάθρο.Το σχέδιο αντικατάσταση του Ελληνα εφαρμόζεται αντι να τους φυλακίσουν και να τους στέλνουν πίσω τους μοιράζουν άφθονο χρήμα και παροχές και έρχονται κι αλλοι!!! Την  ιδια ώρα έχουν στείλει τους παπαγάλους τους στην Ενδοχωρα να πείσουν τους Ελληνες οτι πρέπει να κάνουν πλάτη και να τους δεχθούν .Τα πληρωμένα ΤΟΜΑΡΙΑ παραπληροφόρησης βρίζουν τους κατοίκους που αντιδρούν στον επικοισμό…

Πρεπει με το ζόρι να ζεις και να εχεις γείτονες ολη αυτή τη Αραπια ,τη μαυρίλα τους Ισλαμιστές τις μπούργκες κλπ λες και είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε όποιον κουβαλούν στο τόπο μας και πολύ περισσότερο το σχέδιο αντικατάστασης μας και μετατροπής της Χώρας μας σε ΑΧΤΑΡΜΑ λαών!!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close