Πλακιωτακης ( Υπ. Νησιωτικής Πολιτικής) για Διαπόντια: Αυξηση για να βρεθεί πλοίο (video)

Στην ημερίδα για την Συνδεσιμότητα των Ιονίων Νήσων που έγινε χθες στο Επιμελητήριο Κέρκυρας ο κ.Πλακιωτακης υπέυθυνος νησιωτικής πολιτικής της Νεας Δημοκρατίας δήλωσε ότι η Νησιωτικότητα έχει σχέση και με τα Εθνικά Θέματα. Με ρωτάνε γιατί ασχολείστε με τα Διαπόντια? 400 άτομα μένουν. Και ένα άτομο να μένει ξέρετε ότι τα νησιά μας  συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο αλλά κυρίως διαφυλάσσουν τα Εθνικά και Κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας…

ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ

Θα πρέπει να εξετάσουμε στα Διαπόντια (Ερείκουσα,Οθωνοί και Μαθράκι και στα υπόλοιπα νησιά) Μόνιμες λύσεις αύριο ως κυβέρνηση.Και η μόνιμη λύση θα πρέπει να είναι ΑΥΞΗΣΗ των κονδυλίων (επιδότησης) των άγονων γραμμών για να βρεθεί λύση στη διασύνδεση αυτών.Διότι και ο τελευταίος πολίτης και ο τελευταίος Ακρίτας σε αυτή τη Χώρα θα πρέπει να απολαμβάνει υπηρεσίες μεταφοράς του ίδιου αλλά και των προϊόντων από και προς τα νησιά. Και βεβαίως θα πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις μακροχρόνιων συμβάσεων διότι ένας επενδυτής όταν ξέρει ότι έχει μια μακροχρόνια σύμβαση και να φέρει ένα καλύτερο πλοίο.

Ο κ.Γ.Πλακιωτάκης είπε ακριβώς αυτά που λέμε εδω στο site amazonios εδω και μήνες….Οτι χρειάζεται αύξηση επιδότησης για να βρεθεί πλοίο….Θυμίζουμε οτι δυο πλοιοκτήτες τουλάχιστο ενδιαφέρονται αν απο 5.100 η επιδότηση γίνει 6.500…..και οτι για τα σκουπίδια πληρώνει ο Δήμος Κέρκυρας 10.000 ευρώ το δρομολόγιο!!!! Για τους ανθρώπους μόνο 5,100????

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close