Πλήρωσε εισιτήριο για ΙΧ στο Ζαναντου και δεν το έβαλε μέσα ο Αντίοχος!! Καταγγελία στο Λιμεναρχείο!!!

Την Πέμπτη 01/08/2019 είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει Ιταλός με το ΙΧ του και έκοψε εισιτήριο για την συγκεκριμένη μέρα. Μάλιστα το Γραφείο του Αντίοχου αυτό το γνώριζε μέρες πριν και συγκεκριμένα από τις 12/07/2019 που ο Ιταλός Πέπε Λουίτζι  ειχε πληρώσει για αυτή τη διαδρομή.Ο Αριθμός κράτησης στο εισιτήριο είναι όπως βλέπετε  σ αυτό 0470 /12/07/19 για το υπ. αριθμό ΥΤΙ 7845 αυτοκίνητο.

Ο Ιταλός μετέφερε το ΙΧ στο Λιμάνι της Κέρκυρας για να αναχωρήσει όπως γράφει το εισιτήριο του στις 06.30…Το πλήρωμα του ΖΑΝΑΝΤΟΥ ομως δεν του επέτρεψε την επιβίβαση με αποτέλεσμα να οξυνθεί η κατάσταση και ο Ιταλός να αφήσει το ΙΧ στην είσοδο μπροστά από το καταπέλτη του πλοίου και να καταγγείλει το απαράδεκτο αυτό γεγονός στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Το πλήρωμα του Ζαναντου και ο Καπετάνιος μετακίνησαν το πλοίο ενώ ήταν δεμένο πιο αριστερά και έβαλαν άλλα ΙΧ μεσα…Οι Λιμενικοί που έφθασαν στο πλοίο κατέγραψαν το συμβάν και η υπόθεση θα φθάσει στα Δικαστήρια αφού ο Ιταλός αναγκάστηκε να μην επιβιβαστεί ο ίδιος και το ΙΧ και να υποστεί ζημία.To πλοίο με τη φασαρία που έγινε στο Λιμάνι ανεχώρησε με 40 λεπτά καθυστέρηση!!!

Για να φθάσει στην Ερείκουσα αναγκάστηκε  να μετακινηθεί στο Σιδάρι με το ΙΧ του και να το αφήσει σε ελευθερο χωρο της περιοχής  και στη συνέχεια πήρε σκάφος ταξί που πλήρωσε 140 ευρώ με απόδειξη που βλέπεται για να μεταφερθεί από το Σιδάρι  στην Ερείκουσα..μαζί με την οικογένεια του.!!!!!

Το γραφείο του Αντίοχου του πρότεινε να ταξιδέψει μετά απο τέσσερεις μέρες οπως ο ίδιος μας δήλωσε κατι που φυσικά δεν δέχθηκε…Δηλαδή να μείνει σε ξενοδοχείο με την οικογένεια του που θα πλήρωνε ο Ιταλός και να χασει τις διακοπές του στην Ερείκουσα!!

Η ζημιά δεν είναι μόνο αυτή  και η μη μεταφορά του ΙΧ με κομμένο εισιτήριο αλλά επιπλέον κάθε μέρα μια με δυο φορές πρέπει να ανεβαίνει στη περιοχή Δέντρα Ερείκουσας και να κατεβαίνει στο κέντρο του νησιού στο Πόρτο να να κάνει δυο χιλιόμετρα αυτή τη διαδρομή χωρίς το αυτοκίνητο του μερικές φορές μέχρι και τέσσερεις φορές την ημέρα. Η αποζημίωση που θα ζητήσει απο τον Αντίοχο   μολις επιστρέψει στην Ιταλία θα είναι τσουχτερή!!!! Οπως και να εχει αυτό το ταξίδι θα του μεινει αξέχαστο…ΖΑΝΑΝΤΟΥ σε ταξιδεύει οταν ο Αντίοχος εχει κέφια!!! Οργάνωση “τέλεια” ουτε να το σημειώσουν σε λίστα για να μην γίνει λάθος αφού τρία αμάξια χωρά με το ζόρι!!!

Δεν υπάρχει δικαιολογία από την εταιρεία και τον πλοιοκτήτη.Ειχε κόψει πρώτος απο όλους εισιτήριο και θα επρεπε να μην ταξιδέψει ο τελευταίος που επιβίβασε το ΙΧ του για να μπεί ο Ιταλός. Οπως μας καταγγέλει ο κ.Λουίτζι του είπαν οτι δεν είναι το καράβι του να κάνει οτι θέλει .Ετσι τον παράτησαν στο Λιμάνι με το ΙΧ και την οικογένεια του.Δεν τον άφησαν ούτε να δει τα εισιτήρια των αλλων ΙΧ που ζήτησε. Του είπαν οτι δεν είχε κανένα δικαίωμα!!!!Πράγματα αδιανόητα και δυσφημιστικά για τους τουρίστες μας που έρχονται για διακοπές και επιλέγουν τη Κέρκυρα και τα Διαπόντια νησιά!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΌ και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙ….

To συμβάν αυτο έρχεται να προστεθεί μετα την άρνηση μεταφοράς της νεκροφόρας πριν λίγες μέρες και της ολης κατάστασής που έχουμε δημοσιεύσει με τη δρομολόγηση του ΖΑΝΑΝΤΟΥ που με το ζορι μπορεί να μεταφέρει 3 ΙΧ .Επίσης υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς της τροφοδοσίας των Διαποντίων Νήσων αλλά το Υπουργείο του έδωσε την επιχορήγηση και το διαγωνισμό επι ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ολα αυτά να τα λάβει υπόψη του όπως και την προκλητική συμπεριφορά του πλοιοκτήτη.

Οπως σας έχουμε υποσχεθεί θα υπάρξει ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απο τους επιχειρηματίες και στα τρία νησιά Ερείκουσα Μαθράκι και Οθωνοί στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Απο το υλικό που μέχρι τωρα έχουμε συγκεντρώσει φαίνεται ολοκάθαρα ότι η επιλογή αυτή δεν βοήθησε καθόλου τα νησιά αλλά αντίθετα τα βύθισε..

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close