Πινουν το “αιμα” των 1500 μαγαζιών της πόλης με μούγκα απο Μουζακιτη Νικολούζο και Χονδρογιάνη

DSC5573-1

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Κωστας Μουζακίτης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Χονδρογιάνης και τα μέλη τους σιωπούν χρόνια τώρα στην αρπαγή των Τουριστών από τα Κρουαζιερόπλοια….απο τα Κοκκινα Λεωφορεία και τους Καλούδη Βασιλη-Τσοκα …Ο Φαροφύλακας έχει μπουκώσει με το τρένο (Τζάμπα του το εχει ο Νικολούζος στο Λιστόν)  και ο Εμπορικός σύλλογος δεν συνεδριάζει ούτε υπερασπίζει τα μέλη του…ΠΙΝΟΥΝ 3-4 επιχειρηματίες το ΑΙΜΑ των μαγαζιών της πόλης και ολοι ΜΟΥΓΓΑ!!! Τα ίδια και από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Κέρκυρας ….Μουγγα ο κ.Χονδρογιάννης και τα μέλη της παράταξης του…Oλοι μαζί και αγκαλιασμένοι στο ταξίδι στην ΑΜΕΡΙΚΑ Χονδρογιάννης -Νικολούζος (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) και η Κέρκυρα βρωμάει από την μια άκρη στην άλλη…..

Αλήθεια ποιους υπερασπίζετε?

Εσεις τι τους θέλετε στις καρέκλες για μόστρα?

Η ΜΟΥΓΓΑ αυτή δείχνει ότι όλοι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία….ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ-Β.ΚΑΛΟΥΔΗΣ-ΤΣΟΚΑΣ  -ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ…

Η λύση είναι απλή αφού δεν προστατεύουν αυτοί που θα επρεπε τα 1500 μαγαζιά της πόλης κλείστε το δρόμο στα κόκκινα λεωφορεία Η ΔΥΝΑΜΗ είναι στα ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

Δεν μπορεί 3-4 άτομα να αρπάζουν τους Τουρίστες και να μαζεύουν εκατομμύρια και τα 1500 μαγαζιά να παίρνουν ΣΚΑΤΑ!!! Ελέγχουν τους τουρίστες δεν τους αφήνουν να επισκεφθούν τη πόλη  να αγοράσουν ούτε μια τυρόπιτα ουτε ενα σουβενίρ ούτε ένα δώρο ΤΙΠΟΤΑ !!! Ολα τα λεφτά για τη πάρτυ τους…CITY TOURS και τους κατεβάζουν στο Τσαούσογλου!!!!

Κοντσέρτο ο Νικολούζος βιολοντσέλο ο Μουζακίτης Ομποε ο Χονδρογιάννης και η Ορχήστρα παίζει..την Συμφωνία του POUTSINI!!!

Με το δημοσίευμα μας είδαμε οτι κάποιοι ξύπνησαν μακάρι να δώσετε λύση να σταθείτε αντιμέτωποι σε όσους σας πίνουν το αίμα πριν σας αποτελειώσουν…

Αυτοί αλληλο-στηρίζονται και τρέμουν μην κλείσετε το δρόμο…..

Παρακάμψτε αυτούς που έπρεπε να σας προφυλάξουν γιατί θα σας κλείσουν όλους!!!

ΦΟΒΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  αλλά και στο FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ  Δείτε τα Μου αρέσει και απήχηση ξεπέρασαν τα 1000 άτομα και δεν λογαριάζουμε τις Κοινοποιήσεις κλπ…και όσους διάβασαν και δεν πάτησαν Λαικ…Η Δύναμη να το σταματήσετε υπάρχει αρκεί να παρακάμψετε αυτούς που δήθεν εκλέχθηκαν για να σας προφυλάξουν….

kokina 2

kokina 3

375

315

47 F

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close