Πετάνε στο δρόμο οικογένειες(διαθεσιμότητα) και το χοντρογούρουνο παίρνει 700 χιλ.ευρω για γραφείο

Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ. Αριθ. 1817 της 25ης Ιουλίου του 2013, δημιουργείται το γραφείο του αντιπροέδρου και εξαιτίας αυτού «δημιουργείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 234.353 ευρώ περίπου, για το τρέχον οικονομικό έτος 2013, 468.706 ευρώ περίπου για το έτος 2014, και το ίδιο χρηματικό ποσό (468.706 ευρώ) για καθένα από τα επόμενα έτη». Κοινώς ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ του ΠΑΣΟΚ θα μας κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως για όσο καιρό παραμείνει αντιπρόεδρος.

Πέραν αυτών των πρωτοφανών δαπανών υπάρχουν και άλλα τα οποία παραθέτει το εν λόγω ΦΕΚ – πρόκληση. Συγκεκριμένα «συνιστώνται για την εκπλήρωση του σκοπού του 10 (δέκα) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και 5 (πέντε) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών», δηλαδή ο Ελληνικός Λαός θα δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ στον ΑΘΛΙΟ και θα πληρώνει επιπλέον μισθούς για 15 σκληρούς ΠΑΣΟΚους, οι οποίοι μετά θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα.

Το επιπλέον προκλητικό της εν λόγω αποφάσεως είναι ότι την υπογράφει ο ίδιος, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το «συνταγματικό τόξο» δεν νοιάζεται για οτιδήποτε πέρα από την μάσα και την χάψα. Έτσι ακόμα και την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει, προς τέρψιν του Ελληνικού Λαού, ο Βενιζέλος και η κουστωδία του φροντίζουν να απομυζήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που μπορούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, με την πλήρη στήριξη του γελοίου ΣΑΜΑΡΑ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close