Παυλόπουλος για τα προσφυγοπουλα!! Ουτε λέξη για τα 600 χιλ παιδιά μας που εφυγαν!!!

Έλα μωρέ .Θα τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου.

Πρώτη μέρα στο σχολείο χθες 11/09/19  για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών.

«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Το σύστημα, προβάλλοντας κάποια παιδιά λαθρομεταναστών επιθυμεί να διαγράψει από την μνήμη μας την σκληρή πραγματικότητα: Ότι δηλαδή, την ίδια στιγμή που ο Παυλόπουλος μιλάει για το «μέλλον του τόπου», από τα σύνορά μας εισβάλλουν παράλληλα χιλιάδες λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ενήλικες και αρσενικού γένους και όχι «ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα»…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close