ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Δηλαδή τώρα που μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή, “ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ” ο Τόπος; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ τα ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ ΠΑΣΟΚ) που ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (γιατί άραγε;) να κλείνουν φυλακή ένα άλλο (ΧΑ) ως Εγκληματική Οργάνωση; Γιατί ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να λειτουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Γιατί η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κωφεύει;

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ τόλμησε να κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ (……) κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…. Ο στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής κατέθεσε καταγγελία στον Αρειο Πάγο ζητώντας την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της λειτουργίας των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΕΙ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 
Σύμφωνα με την απόφαση του Γερμανικού Δικαστηρίου (ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ του ΜΟΝΑΧΟΥ) που κατεδίκασε τον Χριστοφοράκο: ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ.. Η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, είναι ήδη αμετάκλητη. Συνεπώς, ΟΛΕΣ οι συμβάσεις που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
 Απεφάνθη το Γερμανικό δικαστήριο: «Διοχετεύσατε χρήματα σε ΠαΣοΚ και ΝΔ» Υπήρξε συμφωνία με τους ταμίες των κομμάτων και διοχετεύθηκαν ποσά στην Ελβετία μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2004. Το πλήρες κείμενο του Δικαστηρίου (Ειρηνοδικείο Μονάχου) εδώ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, σε ανάλογη περίπτωσηαπαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις δωροδοκίας. ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ; Είδατε εσείς καμία δίωξη; Τί έπρεπε να είχε γίνει; Σύμφωνα με το Σύνταγμα:

Αυτοί βέβαια μόνο στα Χαράτσια του Στουρνάρα και στις ¨Διώξεις¨του Δένδια δίνουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button