Παραβίασε το Νομο του Κράτους Νικολούζου και τους πήραν στη Σκουπιδοφυλακή.Οι νέοι Νομοι!!!(video)

skoypidia fΠαραβίασε τους Νόμους της Τοπικής Κυβέρνησης και του Κρατους Νικολούζου..Οι σκουπιδοφύλακες επενέβησαν και τους προσήγαγαν στη Σκουπιδοφυλακή για έρευνα ταυτοποίησης με τη κατηγορία παραβίασης απο πολίτες του Νόμου Νικολούζου να κυκλοφορούν προς στα κτηματα τους χωρίς Ταυτότητα…Μιλάμε για την οικογένεια Πλασκασοβίτη ενα ηλικιωμένο ζευγαρι που τόλμησε να πάει στο κτήμα του σημερα το πρωί.Στη συνέχεια συνέλαβαν και την κόρη τους γιατι διαμαρτυρήθηκε  με την κατηγορία της εξύβρισης της αρχής…

Οι σκουπιδοφύλακες ειναι ανώτεροι από τους αστυφύλακες και υπακούν στους Νόμους του Κράτους Νικολούζου που ισχύουν στη Λευκίμμη….και οχι στην Επικράτεια..Πανε οι εποχές που φορούσαν τη στολή τους για να διαφυλάττουν το πολίτη…Τωρα η νέα μόδα  είναι να φυλλάνε τα σκουπίδια και τα εργολαβικά συμφέροντα -ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ – τις Χωματερες  και τελος να προστατεύουν τη μεταφορά σκουπιδιών . Ο υπουργός περιβάλλοντος του Κράτους Νικολούζου κ.Ασπιώτης ενημερώθηκε για το θέμα και ζήτησε τη δικογραφία και τις φωτογραφίες αυτων που παρέβησαν τους Νομους Νικολούζου.

Η Αστυνομία σταμάτησε να ασχολείται με την πραγματική παραβατικότητα και το έγκλημα .Ο ρόλος της για την προστασία του πολίτη  εξαφανίστηκε  και ασχολείται με την προστασία των σκουπιδιών πραγματικών και Πολιτικών.

Στην Κερκυρα η Αστυνομία μετετράπη σε Σκουπιδοφυλακή και οι Αστυνόμοι σε σκουπιδοφύλακες…Ο Δήμαρχος του νησιού δήλωσε οτι είναι το Κράτος και ότι έχει Τοπική Κυβέρνηση….με Νόμους.

ΝΟΜΟΣ Α Απαγορεύεται η προσέγγιση στο ΧΥΤΥ.Οποιος εχει κτήματα πλησίον θα κυκλοφορεί με ταυτότητα αλλως θα τον πιάνουν για εξακρίβωση στοιχείων οι  σκουπιδοφύλακες και θα τον μεταφέρουν στο ποτάμι στα γραφεία της Σκουπιδοφυλακής!!!

ΝΟΜΟΣ Β Απαγορεύονται οι πτήσεις drone χωρίς την άδεια του Υπουργού περιβάλλοντος της Τοπικής Κυβερνησης Νικολούζου κ.Ασπιώτη.

ΝΟΜΟΣ Γ Απαγορεύεται η επίσκεψη στο ΧΥΤΥ χωρις την εγγραφή άδεια του Συνδέσμου Εργολάβων Καθαριότητας και την υπογραφή του Υπουργού Περιβάλλοντος.

ΝΟΜΟΣ Δ Απαγορεύεται η κυκλοφορία με ΙΧ ,Μηχανές τρίκυκλα στο Δημοσιο Περιφερειακό δρόμο ο οποιος φυλάσσεται και προστατεύεται για την διέλευση των εργολάβων της Τοπικής Κυβέρνησης Νικολούζου.Οι κατοικοι της περιοχής να κάνουν κύκλους γύρω απο τη περιοχή να αφήνουν απρόσκοππτα τους σκουπιδοφύλακες να εκτελούν τις εντολές του Προεδρου της Τοπικής Κυβερνησης Νικολούζου.

ΝΟΜΟΣ Ε.Απαγορευονται οι συγκεντρώσεις κατοίκων να περνούν από το Περιφερειακό αυτό δρόμο. Επισης απαγορεύεται να διέρχονται μαζικά από τις ιδιοκτησίες σας απο το Νεοχωρι προς τη Παντανασα.Αν θελετε να προσκυνήσετε να πάτε στο Αγιο Σπυρίδωνα

ΝΟΜΟΣ Ζ Απαγορεύεται να αφήνεται μύγες-κουνούπια  απο το ΧΥΤΥ ζωντανά η νεκρά στο ΜΟΝ ΡΕΠΟ κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου όπως και άλλα ζώα π.χ ποντίκια κ.α

ΝΟΜΟΣ Ε Απαγορεύεται να βρίζεται τα μέλη της Τοπικής Κυβερνησης ,το φτύσιμο , το χέσιμο  και κάθε προσβολή σε ολα τα μελη που φροντίζουν και μεταφέρουν τα σκουπίδια στη λακούβα Μεσοραχια.Το έργο της Τοπικής κυβερνησης θα ολοκληρωθεί και οποίος αρνείται το ΚΑΡΚΙΝΟ θα τιμωρείτε.

Τερμα η ελαστικότητα που δείξαμε…Οι ανωτέρω ενέργειες θεωρούνται Τρομοκρατικές και θα επιλαμβάνονται τα σκουπιδοδικεία  της Τοπικής Κυβέρνησης.Η αδελφή του Τρενάκια να περάσει τους Νόμους στα πρακτικά ωστε να αναγνωστούν στο ανώτερο όργανο του Κράτους που συνεδριάζει στο ΜΟΝ ΡΕΠΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΝΑΚΥΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

sss

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close