Πακιστανός γιατί ψηφίσει Τσίπρα: «Πληρώνει καλά, μας τα δίνει όλα!»

Αυτή είναι εικόνα της σημερινής κοινωνίας. Πλέον οι «μετανάστες» έχουν την ικανότητα να αποφασίζουν για το μέλλον της πατρίδας μας.

Με λίγα λόγια έρχεται αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνει σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στη πατρίδα μας.

«Είμαι από το Πακιστάν.«Eίμαι 12 χρόνια εδώ στην Ελλάδα.Θα ψηφίσω Τσίπρα.Γιατί μας βοηθά καλύτερα.Κανείς δεν είναι σαν τον Τσίπρα εδώ και 12 χρόνια.Πληρώνει καλά ο Τσίπρας.Πληρώνει ρεύμα, ενοίκια, όλα«!

Νίκος Σωτηροπουλος@NIKSOTIROPOYLOS

Δείτε την μαρτυρία του συγκεκριμένου ανθρώπου απο το Πακιστάν που μένει στην χώρα μας 12 χρόνια.Θα ψηφίσει Τσίπρα λέει γιατί τους τα πληρώνει όλα ,ενοίκια, φώτα, νερά με σκοπό την ψήφο αυτών των ανθρώπων!Τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για εξαγορά ψήφων!#ερχεται

292 people are talking about this

Tην ίδια στιγμή, ενώ τα δίνουν όλα στους μετανάστες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο με την σύλληψη Ελλήνων πατριωτών στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες ημέρες στην ομιλία Τσίπρα. 

Εκεί μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται σε Έλληνες πολίτες και ταυτόχρονα προβληματιστείτε για το πως συμπεριφέρονται στους εισβολείς!

Μήπως υπάρχει τελικά ρατσισμός κατα των Ελλήνων;

πενταπόσταγμα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close