Παίζουν με το Μακεδονικό στη ΝΔ…Το Δημοψήφισμα το ξέρεις Κυριάκο?

Η προηγούμενη κυβέρνηση Συριζα δεν άκουσε τον Ελληνικό Λαο και Αντισυνταγματικά ακολούθησε της αποφάσεις της στο θέμα της Μακεδονίας…Αποφάσεις που υπαγορεύτηκαν απο ξένα κέντρα…Πούλησε το όνομα την ιστορία της με τους βολευτές πρόβατα που ψήφιζαν οτι χειρότερο για την ίδια τη Χώρα μας…Ο λαός τους τιμώρησε πετώντας τον Τσίπρα και τη στάνη του και έδωσε στο Μητσοτάκη το τιμόνι  γι αυτό το ζήτημα.

Με τη Συμφωνία των Πρεσπών οι Σκοπιανοί κερδίζουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και να λένε την χώρα τους Μακεδονία, με την άδεια της Ελλάδας …Οι Εφιάλτες του Συριζα προχώρησαν στο μεγάλο ξεπούλημα μεταξύ καταγγελιών για εξαγορά βουλευτών απο τα Σκόπια.Εκλεισαν μια συμφωνία που διαφωνούν δυο στους τρεις Ελληνες.

Τα νταραβέρια που έγιναν μεταξύ βουλευτών, κυβέρνησης και ξένων πρεσβειών που ηθελαν  σφόδρα να κλείσει το Σκοπιανό και  να αλλάξουν γνώμη οι τοτε βουλευτές τα ζήσαμε με τα πρόβατα του Συριζα και με την Κουντουρα Παπακωστα που διαφωνούσαν αλλά με υπουργικές θέσεις έκαναν κωλοτούμπα. Οι ιδεολογίες τους άλλαξαν και οδηγούν σε μια  σκοτεινή περίοδο απο τους  ξεδιάντροπους πολιτικούς  που με τις αποφάσεις τους εκχώρησαν  ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Ηρθε λοιπόν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και άρχισαν Υπουργοί και στελέχη να λένε οτι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη Συμφωνία και οτι εχει και θετικά στοιχεία!!!!! Στοιχίζονται μετα την ανάληψη εξουσίας  με την άποψη των Αμερικανών ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πρότυπο και για άλλα ξεπουλήματα σε Κύπρο και Αιγαίο!!!

Εντάσουν μέσα στη πολιτική της ΝΔ ολα αυτές τις  Αντισυνταγματικές αποφάσεις και πράξεις  που εχωσε στα σπλάχνα της Χώρας ο Τσίπρας και η παρέα του..Αποφάσεις που διαφωνεί ο ελληνικός Λαός…Και ο Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα ..

Όσες αλλαγές και αν γίνουν Κυριακο όσα μέτρα και αν πάρετε σε άλλους τομείς της Οικονομίας όσες ελαφρύνσεις και αν δοθούν όσες στρατηγικές και οικονομικούς σχεδιασμούς και να κανείς αν δεν ζητήσεις ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το θέμα της Προδοσίας δεν σε βλέπω για πολύ σε αυτή τη θέση και σαν κυβέρνηση..Διότι δεν έχουμε μια υγιή και βιώσιμη πορεία και η Δημοκρατία σας θα πάει περίπατο…

Χ.Π

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close