Πάσα στο λαό να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την ΔΕΗ με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.

dei apergiaΟλοκληρώνεται απόψε η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, οι οποίοι σκοπεύουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με άλλες μορφές κινητοποιήσεων. Επιστρέφουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΔΕΗ. Μετά την συνεδρίαση των συνδικαλιστικών οργάνων αποφασίστηκε να σταματήσει αυτός ο αγώνας των κινητοποιήσεων με τις απεργίες και τις διακοπές ρεύματος και να συνεχιστούν με άλλες μορφές οι αντιδράσεις. Μετά από αυτη την εξέλιξη οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις θέσεις τους και σήμερα το βράδυ στις 12 ολοκληρώνεται και η 48ωρη που είχε κηρυχθεί.

Στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ τονίζεται χαρακτηριστικά ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλες μορφές, ενώ οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ καλούν την ΓΣΕΕ, τον ελληνικό λαό και άλλους φορείς να αναλάβουν πρωτοβουλίες με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης. 

Πως το λένε. Καλοί οι αγώνες αλλά καλύτερο το παντεσπάνι μας. Μόλις ήρθαν τα φύλλα επίταξης χέστηκαν επάνω τους, φοβούμενοι τυχόν απόλυση τους.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button