Ο Τράμπ ζήτησε στο Μητσοτάκη να προχωρήσει η επένδυση στον Ερημίτη!!!! (video)

Η Δήλωση Κυρανάκη για τη παρέμβαση Τραμπ σε Μητσοτάκη!!!

Ο ΤΡΑΜΠ ζητησε απο το Πρωθυπουργό να εγκριθει η επένδυση του Ερημίτη στη Κασιώπη Κέρκυρας…Αυτα δήλωσε ο Βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας κ.Κώστας Κυρανάκης σε εκπομπή του Τηλεοπτικού σταθμού START Kέρκυρας…

Μετα απο αυτη την αποκάλυψη τρεμουν στη Κέρκυρα  ολοι μην στεναχωρηθεί ο ΤΡΑΜΠ αν δεν εγκριθει η επένδυση!!!!

Λετε να πάρει ο ΤΡΑΜΠ τηλέφωνο το Δήμαρχο του Βορρα κ.Μαχειμάρη να του πει ποσο σοβαρά το θέλει?

Τη Δευτερα 03/03/2020 που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο ο ΤΡΑΜΠ θα ερθει αντιμέτωπος με τους αντιδρούντες συλλόγους και αν τον στεναχωρήσουν μπορει να ερθουν  σε δύσκολη θεση οι Κερκυραίοι!!! Οσοι αντιδρουν δεν το βλέπουν τυπικη διαδικασία αλλα αλλωση Δημόσιας Περιουσίας  και αγώνας για διατήρηση της βιοποικιλότητας στην περιοχη. Ο συλλογος Ερημίτης Πλους θεωρεί τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ και της NCH Capital ανεπιθύμητους αποικιοκράτες, που έρχονται να εισβάλουν και να λεηλατήσουν το περιβάλλον και την οικονομία του τόπου και σαν τέτοιους θα τους αντιμετωπίζει..Μαλιστα στις προσφυγές που εχουν καταθέσει 2 σύλλογοι  ΕΡΙΜΗΤΗΣ ΠΛΟΥΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ζητουν  την ανάκληση και ακύρωση:

1) Του από 12-11-2013 Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Έγκριση Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης του Δημόσιου ακινήτου με την ονομασία “Κασσιόπη Κέρκυρας” στην περιοχή Ερημίτης».
2) της από 22/4/2016 Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης.

Επίσης ζητούν να ανακληθεί η παραχώρηση της έκτασης 438.228,89 τ.μ. στην περιοχή Κασσιόπη Κέρκυρας και την προστασία της ως φυσικός σχηματισμός…

Ολοι εσεις δεν τρέμεται τον ΤΡΑΜΠ που ζήτησε απο το Μητσοτάκη να προχωρήσει η επένδυση?

Το θεμα θα συζητηθεί στις 19.00 μετα τις πρωτες Ερωτησεις – Ανακοινώσεις και εχει αποτυπωθεί ως εξης: Έγκριση υψομετρικής μελέτης των οδών που καθορίστηκαν με την πολεοδομική μελέτη του παραθεριστικού – τουριστικού χωριού «Κασσιώπη Κέρκυρας» στην περιοχή «Ερημίτης» της Δ.Ε. Κασσωπαίων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (εισηγητές: κ. Ανδρέας Σαούλος και κ. Χρήστος Κορμαρής).Επένδυση «Ερημίτη» (εισηγητές: κ. Θεόδωρος Μαυρωνάς και κ. Σωκράτης Τρύφωνας).

Κυριε Κυρανάκη δεν λες του ΤΡΑΜΠ να πάρει τηλέφωνο πριν τη συνεδρίαση  το Δημαρχο τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους προέδρους των Συλλόγων να κάμψει τις αντιδράσεις ?

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close