Ο Πρόεδρος της ΡΑΕ “εντυπωσιάστηκε” απο το Τσιφτεντελι της Ράδου. Αμέσως της έκανε πρόσληψη!!!! (video)

ΕΒΡΕΞΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ!!!!   ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΑΞΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΡΑΕ …ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΓΙΝΕ …ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΝΤΕΛΙ ΕΛΛΗΝΑ?

Η καλλίγραμμη ηθοποιός Μαρία Ελένη Ράδου, η οποία έγινε γνωστή για τα αισθησιακά της τσιφτετέλια στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “στην Υγειά μας”,  είναι μία από τις προσλήψεις που έγιναν στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, με απόφαση του προέδρου της ΡΑΕ Νίκου Μπουλαξή στις 3 Ιουνίου! 

Τα παράδοξα για τον διορισμό της ηθοποιού δεν σταματούν εδώ, καθώς η θητεία της έληγε στις 30 Ιουνίου,  αλλά ανανεώθηκε  με τη νομοθετική διάταξη Σταθάκη (στο νομοσχέδιο για το Ίδρυμα Νιάρχου) περί επέκτασης των συμβάσεων των 51 συμβασιούχων της ΡΑΕ για ένα έτος, ύστερα από αίτημα της Αρχής, η οποία πρόβαλε κίνδυνο υποστελέχωσης μέσα στο καλοκαίρι.

Η ηθοποιός προσελήφθη ως διοικητική υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αν και είναι απόφοιτος ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας  του ΤΕΙ Αρτας.

Οι «κακές γλώσσες» υποστηρίζουν ότι ο κ. Μπουλαξής αποτελεί προσωπική επιλογή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, η οποία είναι βουλευτής Άρτας.

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΡΑΔΟΥ- Ηθοποιός

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close