Ο πιο μαλάκας λαός, με τα πιο διεφθαρμένα κομματόσκυλα τού κόσμου…(video)

go

Επιλογή του Βενιζέλου ήταν .  Την μνήμη των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου φρεσκάρισε με ανάρτηση του στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμίζοντας τους πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο ένας εκ των τριών πολιτικών Αρχηγών που τον έκαναν Υφυπουργό ?

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΥΝ  ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ…..

Φτάσαμε σε ένα σημείο, όπου έχουμε χάσει το γέλιο, την αισιοδοξία, την προσωπικότητα μας, αλλά ακόμα δεν έχουμε τρελαθεί…
αντέχουμε… Αυτό βλέπετε εκεί πάνω και συνεχίζετε να μας κάνετε την ζωή δύσκολη, με αντικοινωνική πολιτική και όλο θα θα θα, ως που θα πάει αυτό το πράγμα; Μας έχετε κάνει την ζωή πατίνι λες και φταίμε που είμαστε άνθρωποι, έχετε υποταχτεί σε ξένα συμφέροντα και για χάριν κάποιων στημένων αριθμών (χρέος, έλλειμμα, ισοζυγία) και τέτοιες μπούρδες μας λέτε πως βγαίνουμε από την κρίση μετά από θυσίες οι οποίες δεν τελειώνουν, έχετε διαλύσει οικογένειες έχετε πεθάνει κόσμο, τι άλλο θέλετε;…
… 

Αρκετά μας τα πήρατε όλα, αυτά που οι συνάνθρωποι μας φιαξαν με θυσίες για το κάλο των παιδιών τους νομίζοντας ότι μπορούν να τα εξασφαλίσουν. Είστε ασύδοτοι, βλέπετε πόση βρωμιά εξακολουθεί να υπάρχει και την αφήνετε, ενώ παράλληλα συλλαμβάνετε συνταξιούχους για χρέη στο δημόσιο, επειδή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν την εφορία! Και αυτό το ονομάζετε πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ άλλα λαμογια με τις τριγωνικές συναλλαγές περνούν ζωή και κότα!

Το δόγμα του Σοκ που ακολουθείτε δεν πιάνει, χρειαζόμαστε κάποιον να κοιτάξει την χωρα μας και μόνον αυτή, όταν το σύστημα γύρω παραπαίει και ρουφάει το αίμα των μικρών χωρών (ή αυτών που ονομάζουν μικρές χώρες), και το επιτρέπετε αυτό είναι προδοσία! Κοιτάξτε τον κόσμο που υποφέρει και παραιτηθείτε όλα τα κόμματα από αυτό το κτίριο που δεν αρμόζεται να βρίσκεστε όλοι εσείς καρεκλοκένταυροι!

Αν υπήρχε τσίπα από τα κόμματα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση μπροστά σε αυτά τα εκτρώματα που συμβαίνουν και με την τόση θλίψη που επικρατεί γύρω μας, τότε θα έπρεπε να ‘ χαν παραιτηθεί όλοι, αλλά δεν ενδιαφέρετε κάνεις για τίποτα, ένα έχω να πω ντροπή σας αναίσθητοι για τα κ**λεφτά όλα τα κάνετε, άλλα και αυτά δεν θα τα πάρετε μαζί σας, αμόρφωτοι που δεν σας νοιάζει καν η λέξη υστεροφημία, που αν ξέρατε τι σημαίνει θα τρέχατε να κρυφτείτε στα βουνά μπας και σας ξεχάσει η ιστορία που ποτέ κανέναν δεν συγχωρεί! Καλή δύναμη, συνάνθρωποι μου, και ξυπνηηηηηηστεεε προβατααα!! 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ VIDEO ….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ……..ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close