Ο Νεράτζης και ο Βαρούχας “κλέβουν” την εδρα της Ερείκουσας…(video)

Η Κέρκυρα ψηλά αλλά από καρέκλα!!!!

Ειναι ο κ.Νεράτζης που δήλωνε οτι έχουν έρωτα για τη Κέρκυρα…Οι εθελοντές…που έκοβαν χόρτα και τώρα ήρθε η ώρα να πληρωθούν για τον “εθελοντισμό” τους!!!! Ετσι η συμφωνία για να στηρίξουν το συνδυασμό της Μερόπης Υδραίου ειναι με ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ …Ο Νεράτζης προεκλογικά μίλαγε για έρωτες χωρίς Ανταλάγματα…Οι καρέκλες ομως είναι γλυκιές όπως και η αποζημίωση που θα πάρει ο Πανος Βαρούχας ως Αντιδήμαρχος Ερείκουσας…

Κλέβουν την έδρα της Ερείκουσας απο τον πλειοψηφείσαντα Αλέξανδρο Κατέχη για να πάρει τα 1200 ευρω το μηνα ο φίλος “εθελοντής” του Νεραντζη Πάνος Βαρούχας!!!

Η Δήμαρχος κ.Υδραίου ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί ο Νεράντζης ζήτησε καρέκλες από τη πρώτη στιγμή..Μιας και η απλή αναλογική “έφαγε” συμβούλους από την πλειοψηφία για να λειτουργήσει ο Δημος η Δήμαρχος εγγκλωβισμένη από όλα αυτά προχώρησε σε συνεργασία με το συνδυασμό Η Κέρκυρα Ψηλά του Σπύρου Νεράτζη…Η Μερόπη Υδραίου αν και νομικός γνωρίζει ότι θα πέσει η απόφαση της και σε τρεις έως έξη μήνες που θα έχουν αρχίσει να λειτουργούν και οι Οργανισμοί του Δήμου θα τους περάσει σε αυτούς …

Ελα όμως που ο Νερατζης και ο Φίλος του έχουν εγκαυση με τη χρηματοδοτούμενη καρέκλα!!! Ετσι κλέψανε την έδρα της Ερείκουσας και την δίνει στο Βαρούχα…που θα είναι και Αντιδήμαρχος Τουρισμού!!!

Βλέποντας  τις αντιδράσεις η Δημαρχος σήμερα 22/09/19  ενώ είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την Ερείκουσα και βλέποντας το κλίμα που επικρατεί δεν πήγε…ενώ παρευρέθηκε ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων του υποβρυχίου Πρωτεύς στους Οθωνούς..

Ο “Εθελοντισμός” πρέπει να πληρωθεί και αυτό είναι το τίμημα ..Ο Νερατζης και ο φίλος του δεν μπορούσε να περιμένει την τοποθέτηση του σε υπό σύσταση οργανισμό..Πρέπει να τρέξει το παραδάκι….και έτσι έκλεψαν την έδρα της Ερείκουσας!!!

Σημειώνουμε οτι ο κ.Νεράτζης εχει τοποθετηθεί απο την Δήμαρχο Κέρκυρας εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος στο Βιδο.Ο νέος Βιδάρχης που θα το προστατέψει από το ΙΚΟΣ????

Επίσης σύμφωνα με καταγγελία της Εκκίνησης – Αριστερό Μέτωπο  ο κ.Νεράτζης έχει οικονομικές συναλλαγές με το ξενοδοχείο ΙΚΟΣ  στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, όπως δηλώνει ο ίδιος.Πως μπορεί να υπερασπιστεί Δημόσιο Χώρο -Περιουσία του Κερκυραίου Δημότη (ΒΙΔΟ) όταν έχει επαγγελματικά νταραβέρια με τον Ανδρεάδη-ΙΚΟΣ?

Νερατζης:Για μας είναι αυτονόητο ότι η πολιτική, το ήθος και η τιμιότητα συνυπάρχουν, αντιθέτως δεν μπορούν να συνυπάρχουν η πολιτική, η συνδιαλλαγή και η ανταλλαγή.

Υδραίου:Η  συνεργασία με την παράταξη του κ. Νεράντζη είναι μια προγραμματική συνεργασία σε επίπεδο αρχών και  δεν συνδέεται με συναλλαγές και αξιώματα.

Τελικά την “έπνιξε” τη Δήμαρχο ο Νερατζης…Εθελοντές χωρίς υπομονή!!! Τι σου ήταν να περιμένεις τους οργανισμούς να ΄χώσεις μέσα το φιλαράκι σου? Η Κέρκυρα Ψηλά η Η Καρέκλα Ψηλά τελικά? Αυτο δείχνει ακριβώς τι σημαίνει εθελοντισμός για ορισμένους…Aν είστε εθελοντές και οχι κρυφοεθελοντές  να πάτε τώρα στην Υδραίου και να παραιτηθεί ο Βαρούχας απο την έδρα της Ερεικουσας. Αυτή ανήκει από το Νόμο σε αυτόν που εξέλεξαν οι Δημότες.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ME TIΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΡΑΤΖΗ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ!!!!! ΤΕΛΙΚΑ “ΕΚΛΕΨΕ” ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ….ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΔΑΡΧΗΣ.

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close