Ο λύκος θα φυλάει τα πρόβατα!!!Βουρλούμης και Βαρθολομαίος στο ταμείο ξεπουλήματος..

Ο αληθινός “πρωθυπουργός” της Χώρας

Με νέο δίδυμο τους κ.κ. Βουρλούμη και Βαρθολομαίο στη θέση των Κουκιάδη και Μητρόπουλου αντίστοιχα, επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει μπρος στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, τη βασική συνιστώσα της κυβέρνησης στην προσπάθεια να δείξει έργο στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών.

Και αν το όνομα κ. Βαρθολομαίου είχε ακουστεί για τη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου, η επιλογή Βουρλούμη ξενίζει, αλλά η κυβέρνηση έχει δυο ισχυρά επιχειρήματα.Πρώτον, πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ο πλέον κατάλληλος να απευθυνθεί στις ξένες αγορές και να τους διαβεβαιώσει ότι πράγματι θα γίνουν αποκρατικοποιήσεις.

Δεύτερον, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να χειριστεί πολιτικά τις υποθέσεις στο εσωτερικό, όπως έκανε με τον ΟΤΕ.

Μάλιστα, στην κυβέρνηση επιχειρούν μια σύγκριση των δυο προέδρων, του κ. Βουρλούμη ο οποίος είναι ένας πρακτικός άνθρωπος που προέρχεται από την Alpha finance και κυρίως από τον ΟΤΕ όπου επί των ημερών έγινε η πλήρης ιδιωτικοποίηση του οργανισμού, ενώ ο κ. Κουκιάδης είναι ένας θεωρητικός εργατολόγος, με αντιφατικές μάλιστα θέσεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.
Τονίζουν ακόμη ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα μπορέσει αναπόσπαστος να υλοποιήσει το έργο των αποκρατικοποιήσεων, έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχο έναν ενεργό πρόεδρο τον οποίο ξέρουν οι αγορές.


Πάντως, στα μείον του κ. Βουρλούμη είναι ότι πρόκειται για κάποιον με παρελθόν στον ΟΤΕ, επιτυχημένο μεν αλλά όχι ιδιαίτερα αποδεκτό αφού προώθησε και υλοποίησε την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ εν μέσω πολλών αντιδράσεων, κατάσταση την οποία επιτείνει το γεγονός ότι είναι επίμονος και δύσκολος χαρακτήρας. Και κάποιας …ηλικίας….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close