Ο Θοδωρας δεν δινει τα εγγραφα στους κατοίκους της Λευκίμμης..

Γιατι στη Λευκίμμη  σε λένε Ζουμπά και ΠΙΝΟΣΕΤ Θόδωρα? Ο Δημοκράτης Περιφερειάρχης .Θ.Γαλιατσάτος αρνείτε την χορήγηση εγγράφων σχετικά με τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης ακόμη και μετα την χορήγηση Εισαγγελικής Παραγγελίας…

Εχει “δίκιο” κύριοι στη Λευκίμμη…Ετσι έμαθε ετσι μεγάλωσε στη Κεφαλλονιά….Μάθαμε οτι επειδή τον λέτε ΖΟΥΜΠΑ προσβλήθηκε και κάνει πείσματα…και δεν θα σας δώσει τίποτα….Ακου Ζουμπα? Πόσο είναι 1,50? Δεν ντρέπεστε ο ΖΟΥΜΠΑΣ είναι βράχος Κεφφαλονίτικος …τον είπατε και ΠΙΝΟΣΕΤ? Εχει μετατραπεί σε ΒΟΥΝΟ …Αλλη φορά να μην του βγάζετε παρατσούκλια…..Του λερώσατε το μέτωπο…..

Αντιπροσωπεία πέντε κατοίκων πήγε και στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.Τελικα τους εκανε εκπτώσεις Μαρτιάτικα και επέτρεψε δυο απο τους πέντε να μιλήσουν για το θέμα στη Συνεδρίαση…Ομως αν δεν σταματήσετε να τον λέτε ΖΟΥΜΠΑ αλλα με το όνομα που τον βαφτίσανε δεν εχει ΕΓΓΡΑΦΑ….

Θόδωρα εισαι καλό παιδί να τους λές μικρός στο μάτι αλλά μάγκας στο……    Ακου εκει απαιτήσεις προεκλογικά να ζητάνε έγγραφα…Τι περάσανε τη Χωρα? Δεν ξέρουν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ? Και μάλιστα σε προεκλογική Περίοδο να τον λένε Ζουμπα και να μπερδευτεί ο ψηφοφόρος να ψάχνει το ψηφοδέλτιο?

Για τιμωρία σας θα σας φέρει ξανά  τα ΜΑΤ και τα σκουπίδια στη Λευκίμμη…Ακους εκει να τον λέτε Ζουμπά!!!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button