Ο Ελληνας στη Φυλακή του σπιτιού του και ο Λαθρο ελεύθερα έξω με ΝΟΜΟ!!!!

Ελευθεροι οι λαθρομετανάστες από 07.00 έως 19.00 το βράδυ και εσύ Eλληνα πάρε άδεια με sms!!!

Στο ΦΕΚ 985/2020 αναφέρεται ρητά οτι οι Λαθρομετανάστες από τα λεγόμενα hotspot η Μουσουλμανικές πόλεις ανά την επικράτεια έχουν δικαίωμα από τις 7 το πρωί εως τις 7 το βράδυ  να κινούνται κατά ομάδες 100 ατόμων να κυκλοφορούν ελεύθερα και να πηγαίνουν στα πλησιέστερα αστικά κέντρα για ψώνια.

Ο Λαθρομετανάστης έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί με Ψεύτικα στοιχεία όποια δήλωσε και χωρίς ΑΦΜ .Ο Ελληνας αντιμετωπίζεται ως ΛΕΠΡΟΣ ως κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία ενω ο Λαρομετανάστης απολαμβάνει της Ελευθερίας στη Χώρα μας!!!

ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ,ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ κλπ ΕΝΩ Ο ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ εως ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 985/2020) η υπουργική απόφαση για τη λήψη μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού COVID-19 στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 21.03.2020 έως και 21.04.2020.

Αναλυτικά η απόφαση προβλέπει:

1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.

2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close