Ο Δήμος Αιγίου μετέφερε τα σκουπίδια στη Κοζάνη η Κέρκυρα περιμένει το Νικολούζο να ξυπνήσει!!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στην επιχείρηση του Δήμου Αιγίου,  αφού η μεταφορά εκατοντάδων τόνων απορριμμάτων, άρχισε, με προορισμό νόμιμο χώρο της Βορείου Ελλάδος.Η Κέρκυρα που πνίγεται στα σκουπίδια περιμένει την αναχώρηση του ΣΚΟΥΠΙΔΕΡ ΜΑΝ Νικολούζου και του ΝΤΙΛΕΡ ΜΑΝ Ασπιώτη για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

ΝΤΑΛΙΚΕΣ
Ο  Δήμος  Αιγίου φαίνεται να υλοποιεί άτυπα την κυβερνητική απόφαση για διάθεση 15.000 τ. σκουπιδιών στο εργοστάσιο επεξεργασίας της Κοζάνης, με το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο νταλίκας ειδικών προδιαγραφών, να γίνεται, άνευ δημοσιότητας, το περασμένο Σάββατο.

Ακόμα δύο νταλίκες ταξίδεψαν προς τη Δυτική Μακεδονία και χθες οι ρυθμοί μεταφοράς αυξήθηκαν σημαντικά, αφού πέντε συνολικά νταλίκες θα φύγουν γεμάτες με στερεά απόβλητα, σωρευμένων επί πολλούς μήνες.

ΑΦΕΡΗΡΙΑ
Αυτό που ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο είναι, ο τρόπος που ο δήμος έχει σχεδιάσει να καθαρίσει την περιοχή, αφού η εικόνα σε δρόμους, πλατείες, παραλίες κ.ά. δεν έχει αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον έχει επιλέξει, πρώτα ν’ αδειάσει ο επιβαρυμμένος Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Τεμένης, αφού εκεί και μόνο μαζευόταν επί μήνες ότι προέκυπτε από την μικρή αποκομιδή.

Εφόσον στον ΣΜΑ απελευθερωθεί χώρος, τότε η αποκομιδή θα γίνει πιο συστηματική, με μεταφορά των σκουπιδών αρχικά εκεί και μετά με νταλίκες στη Κοζάνη.

Ο κόσμος αγωνιά και αναμένει άμεση αποσυμφόρηση, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δύσπιστοι στένλουν καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες της δημόσιας υγείας, ζητώντας παρέμβαση και προστασία, ενώ η Εισαγγελία Αιγίου έχει δεχθεί αρκετές αναφορές και μηνύσεις.

«Το Αίγιο είχε γίνει πόλη που δεν μπορούσες πια να ζεις. Δεν υπήρχε άλλη λύση από αυτή. Ας καθαρίσει ο τόπος, έτσι εξ’ ανάγκης, ας επιστρέψουμε στην κανονικότητα και μετά πρέπει να φροντίσουμε ώστε να μην πληρώνουμε τόσα πολλά για τη διαχείριση των απορριμμάτων» αναφέρει η Δημοτική σύμβουλος  Αιγίου Μ. Τσουκαλά.

Στοιχεία απο Πελοπ.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close