Ο Βούδας της Ραφήνας με το Πάκυ στρίμωξαν τον Αλέξη και αυτός το πάει (?) για θερμό επεισόδιο με Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος όταν έπρεπε να μην υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών δεν το έκανε…Τώρα το παίζει μάγκας στο Τσίπρα που μέχρι χθες τον αβαντάριζε….Τωρα δεν του υπογράφει  την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης….Επίσης του μετέφερε οτι δεν μπορεί να υπογράψει τη διάλυση της Βουλής για εκλογές αν δεν παραιτηθεί για να μπει Υπηρεσιακή Κυβέρνηση!!!!

Τι νομίζεται οτι τώρα ξύπνησε και βλέπει τι προβλέπει το Σύνταγμα και τι μπορεί να κάνει βάσει των αρμοδιοτήτων του? Οχι βέβαια….Η αλλαγή στάσης του “Πάκυ” ήρθε κατ εντολή του Βούδα της Ραφήνας Κωστάκη διότι προσέγγισε το Κυριάκο Μητσοτάκη τώρα που είδε πως έχει ρεύμα και κερδίζει….Η λυκοφιλία αυτή έφερε αυτό το αποτέλεσμα αφού υποσχέθηκε στο Γαλάζιο Αρχηγό ότι θα τον βοηθήσει από τη πλευρά του στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου η όποτε γίνουν με όλες του τις δυνάμεις…Έτσι έδωσε το σύνθημα  στο Πακυ και του ζήτησε να μην υπογράψει τις αλλαγές στη Δικαοσύνη!!!

Ο Αλέξης  Τσίπρας μετά από την άρνηση του Πάκυ  δεν μπορεί να περάσει τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη για να σώσει τα Τομάρια των φίλων του που έχουν ένα σωρό δικογραφίες και θα πρέπει να παραιτηθεί για να γίνουν εκλογές με Υπηρεσιακή κυβέρνηση…Ο Αλέξης μετά από αυτά ο “λαοπρόβλητος” και κουρασμένος προδότης που βρίσκεται σε συνεχή “μνημόσυνα”  μετά τα στραπάτσα των εκλογών έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του…Ο προσωπικός του ψυχίατρος προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον συνεφέρει από το ψυχολογικό επεισόδιο που υπέστη από τα αλλεπάλληλα χαστούκια.

Ο αδίστακτος Αλέξης λένε πληροφορίες οτι δεν θα διστάσει να αποδεχθεί θερμό επεισόδιο με την Τουρκία με κλιμάκωση της έντασης σε Αιγαίο και Κύπρο ώστε να κάνει τις εκλογές χωρίς Υπηρεσιακή Κυβέρνηση. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μπορεί να επικαλεστεί εξαιρετικό θέμα Εθνικής Σημασίας που είναι και ο μοναδικός λόγος για να μην υπάρξει Υπηρεσιακή Κυβέρνηση….

Η ολη κατάσταση μυρίζει μπαρούτι διότι θέλει να τελειώσει και την τελευταία “εργολαβία” να μοιράσει με την Τουρκία το Αιγαίο και το Ιόνιο…Εδω όμως θα γίνει με  στρατιωτική εμπλοκή για να  μπορεί να παραμείνει στην Κυβέρνηση χωρίς εκλογές….Αν όμως οι Τουρκαλάδες που δεν έχουν μπέσα προχωρήσουν πέρα από τις βρώμικες συμφωνίες θα έχουμε πλήρη στρατιωτική εμπλοκή  με ότι συνεπάγεται…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button