Ο Αντιδήμαρχος Οθωνων έκανε πίσω για καλύτερη σύνδεση των νησιών: Θα βολευτούμε με μικρότερο πλοίο….

Δηλώσεις του κ.Λουκανάρη στις 14/01/19 στο τηλεοπτικό σταθμό Corfou

Μετα την Αντιδήμαρχο Μαθρακίου κ.Νονη Μαστορα πίσω εκανε απο τις αρχικες διεκδικήσεις των και ο Αντιδήμαρχος Οθωνών κ.Λουκαναρης,,,Η Νονη Μαστορα βολεύεται με υποδεέστερο πλοίο!!!! Τωρα βολεύεται και ο Θ.Λουκαναρης…Παρα τις υποσχέσεις του Υπουργου εμπορικής Ναυτιλίας για πλοιο με 150 τμ γκαράζ  τωρα δέχονται μικρότερο και υποδεέστερο πλοίο που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα τρια νησιά Ερεικουσα Μαθρακι και Οθωνοί…

Τελικά ολα ήταν φούμαρα για το οτι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Υπουργείο (οπως δήλωνε ο Αντιδήμαρχος Ερείκουσας κ.Γουλής) και τελικά  δέχονται να καταδικαστούν και τα τρία νησιά….Καμμια διαμαρτυρία καμμια κινητοποίηση αρκει να μπει στη γραμμή ο εκλεκτός του Υπ.Εμπορικής Ναυτιλίας κ.Αντιοχος !!!! Μονο λόγια

Αυτη είναι η στάση των Αντιδημάρχων με το πρόσχημα οτι δεν υπάρχει αλλο πλοίο….Πλοια υπάρχουν θέληση δεν εχουν…Στα Αντικύθηρα των 27 κατοίκων περνάει πλοίο 93 μέτρων με χωρητικότητα 180 αυτοκίνητων και φορτηγών…και συνδέεται απο Πειραια με Κυθηρα και Κισσαμο…Στα Διαπόντια δεν βρίσκουν ούτε το μισό από το ΙΟΝΙΣ!!

Τελικα βολεύονται με πλοίο που θα μεταφέρει 2 με 3 αμάξια χωρίς να μπορεί να μεταφέρει την τροφοδοσία με φορτηγά ψυγεία και διαλύοντας ολες τις επιχειρήσεις των νησιών σταματώντας κάθε επένδυση και ανάπτυξη στα νησιά….Ειναι επιλογή τους  αυτο το κατάντημα γιατί αλλού γίνεται και στα Διαπόντια δεν θέλουν….Επίσης αναφέρουν ψευδώς οτι είναι προσωρινή λύση ενω η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ΖΑΝΑΝΤΟΥ  ανακοίνωσε οτι αυτό θα είναι προσωρινή και μόνιμη λύση έχοντας εξασφαλίσει οτι το Υπουργείο δεν θα αλλάξει την προκήρυξη ώστε να βρεθει μεγαλύτερο πλοίο!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

 

ΤΟ 93 ΜΕΤΡΩΝ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΤΩΝ 27 ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ 180 ΟΧΗΜΑΤΩΝ….

 

Σε Ιονιο και Αιγαίο βαζουν αξιοπρεπή πλοία για την μεταφορά ΙΧ και φορτηγών στα Διαπόντια φέρνουν τον ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ του Αντίοχου…

 

Νεο πλοίο στη γραμμη Μεσολόγγι Κεφαλονια Ιθακη.. και στα Διαπόντια ο καρναβαλος που μεταφερει 2-3 αμαξια!!!!

Η IONION P LINES , ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσολογγίου θα δρομολογήσει το πλοίο ΙΘΑΚΗ ΝΤΑΙΑΜΟΝΤ , με καθημερινά δρομολόγια από τον Μάιο 2019 συνδέοντας την πόλη του Μεσολογγίου με τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Η εταιρεία κατέθεσε, ήδη,τον σχετικό φάκελο στο  Υ.Ε.Ν  και παρά την φημολογούμενη πρόθεση επιδότησης της γραμμής από το Υπουργείο δεν θα επιδιώξει κάτι τέτοιο , γιατί ευελπιστεί πως με τον κατάλληλο σχεδιασμό δρομολογίων από τον Αστακό ( γραμμή , την οποία εξυπηρετεί αδιαλείπτως από το 2006) και το Μεσολόγγι μπορεί να καταστήσει βιώσιμες και τις δυο γραμμές .

Θεωρούμε δόκιμη την συνεργασία του Δήμου  Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής , ώστε να ικανοποιηθεί με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, η διαχρονική επιθυμία των κατοίκων και φορέων .

Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο της Ιερας Πόλεως Μεσολόγγιου για την άριστη συνεργασία , η οποία οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Εκ της εταιρείας .

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button