Ο Αντιδήμαρχος μέτρησε τα ποντίκια…..Ειναι χιλιάδες και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!! (video)

 

Πάμε φουλ για λεπτοσπείρωση.Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας (Βρώμας και Δυσοδίας) κ,Καλούδης  διαπιστώνει οτι δεν έχει μηχανήματα και απορριματοφόρα οτι δεν εχει επαρκές προσωπικό ότι δεν έχει χώρο εναπόθεσης των σκουπιδιών. Συνεπώς δεν μαζεύουν τα σκουπίδια που σαπίζουν στους δρόμους αρκετούς μηνες!!!!

Τωρα μέτρησε και τα τρωκτικά….Είναι χιλιάδες και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα…Ειναι φυσικό επακόλουθο..Δεν υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν  τα τρωκτικά!!!!

Ας δούμε επιγραμματικά τις ασθένειες που προκαλούν: Πανώλη , Ααιμορραγικός  Ίκτερος . Ενδημικός Εξανθηματικός Τύφος, Τριχινίαση , Σαλμονέλωση, Λεπτοσπείρωση, Πυρετός από δάγκωμα ποντικού (Sodoko), Τουλαραιμία και ακόμα 15 με 20 νόσους.

  Κινδυνεύουν οι κάτοικοι της Κερκυρας και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δείχνει να μην καταλαβαίνει τι θα συμβεί….Ειναι άσσος στο μέτρημα ..Βρηκε πόσα περίπου έχουν κατακλύσει τις γειτονιές και το νησί!!!

Αν δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος της θέσης σου ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ εσυ ο Δήμαρχος ο Προεδρος του Συνδέσμου να τελειώνουμε…..Αν δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΩΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΥΦΟ ΤΗ ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ και οτι άλλο πιάσει απο την ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ……

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button