Ο Αλέξης απειλεί τον λεηλατημένο Ελληνα: Αν δεν μας ψηφίσουν θα ακυρώσω τα μέτρα Ελάφρυνσης!!!!

Επίδομα Σύνταξης επιδόματα και μέτρα Ελάφρυνσης ξεχάστε τα μετά τις εκλογές…Ο Τσιπρας απειλεί τους Ελληνες να τα ακυρώσει αν δεν ψηφίσουν τη Κυριακή τα κυβερνητικά Μαγειρεία που έστησε σε όλη τη Χώρα.. Το επερχόμενο Βατερλώ του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει ακύρωση των λίγων επιδομάτων!!!!

Αυτά τα δήλωσε σήμερα τα ξημερώματα στο Κόντρα Channel.Συγκεκριμένα δήλωσε ότι : Η  ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης. «Είναι ή ψήφος εμπιστοσύνης, ή ψήφος ακύρωσής τους»

Ετοιμάζεται να τιμωρήσει κι άλλο τους Ελληνες πολίτες αν δεν του κάνουν το χατίρι να ψηφίσει ο λαός τα σχήματα του ΣΥΡΙΖΑ..Είναι ολοφάνερο ότι βαδίζουμε σε ένα απέραντο τέλμα με ένα υπάλληλο ξένων συμφερόντων που θα ρίξει στο Καιάδα τους πολίτες της Χώρας και θα χαρίσει την τεράστια περιουσία της Χωρας.Το μοίρασμα του Αιγαίου και του Ιονίου είναι η τελευταία του εργολαβία..

Ολα αυτά τα κάνει με ένα τσούρμο ανίκανων και ανθελλήνων συνεργατών του οι οποίοι αντί να σταθούν στον Ελληνα πολίτη τον ξεσκίζουν ανελέητα αντικαθιστώντας τον Ελληνικό πληθυσμό και εκτελώντας εντολές από ξένα κέντρα αλλά και της εγχώριας Ολιγαρχίας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close