Οποιος μπαίνει στη Βουλή γίνεται πλούσιος και φοβερός επιχειρηματίας..

beniΚάτι το μαγικό πρέπει να γίνεται εκεί μέσα… Όλοι μπαίνουν αδύνατοι και βγαίνουν χοντροί…. πολλοί μπαίνουν πιο φτωχοί και βγαίνουν πιο πλούσιοι…. Όλοι όμως καταφέρνουν να αυξάνουν την περιουσία τους είτε την ακίνητη είτε τις καταθέσεις του σε τράπεζα!

Άρα καταλήγω στο ότι σε αυτό το κτίριο εκεί μέσα Γίνεται τόσο πολύ εκπαίδευση και μαθαίνουν τόσο όμορφα πράγματα που όλοι γίνονται πολύ καλύτεροι επιχειρηματίες!

Σαν ένα Κολλέγιο ρε παιδί μου ας πούμε…  πώς πας πχ στο Χάρβαρντ και ξέρεις ότι ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου… Έτσι και με τη Βουλή… με το που μπεις… Έρχεται το Άγιο Πνεύμα της οικονομίας…. σου φωτίζει τον εγκέφαλο…. και γίνεσαι ένας νέος εκατομμυριούχος!

Γιατί αλλιώς πώς τα καταφέρνουν όλοι και αυξάνουν τόσο πολύ την προσωπική τους περιουσία;  σπάω το κεφάλι μου να βρω τον τρόπο… τον λόγο…. τέλος τέλος…. πανεπιστήμια  και αηδίες…. αρχίζω και Μαζεύω λεφτά στον κουμπαρά…. τoν πιτσιρικά δεν θα τον στειλω σε πανεπιστήμιο…θα του χρηματοδοτήσω την πολιτική του καμπάνια..!

Απλά τα πράγματα τώρα εδώ έχουμε ολοφάνερη στατιστική… τι μαλακίες κάνουμε εμείς οι γονείς… πλήρωνε πλήρωνε πλήρωνε… φροντιστήρια…… πανεπιστήμια, ιδιαίτερα… μαλακίες… θα πάει σε ένα πανεπιστήμιο και μετα να ψάχνετε για δουλειά…  και με καμία εγγύηση ότι στην εξέλιξη του θα έχει επιτυχία οικονομική!

Ενω εδώ έχουμε  απόλυτη στατιστική…. Όποια και εποχή να το πάρεις.. Όλοι οι 300…. με το που μπουν στο πανεπιστήμιο της Βουλής…. αυξάνουν τα εισοδήματά τους κατακόρυφα!

Stranger…Κατοχικα νεα

1971304

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button