Ολη η Κέρκυρα μαθαίνει για την προδοσία..Η Ελεύθερη Κέρκυρα ενημέρωσε με αποδείξεις και στις Νυμφές

ΣΤΙΣ NYMΦΕΣ  ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 13 ΔΙΣ.

.ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΥΚΑΣ(Απο Καρουσαδες).
Στο Καφέ Πράσινος βρέθηκαν δεκάδες πολίτες και είδαν τις αποδείξεις για τα 600 δις που αραχνιάζουν ,για την Παγκόσμια Τράπεζα που έχουμε 353 τρις Ελληνικά Κεφάλαια αλλά και το πρόγραμμα των Δήμων.Για την Κέρκυρα 13 Δις χωρίς καμμια εγγύηση περιουσιακού στοιχείου.Τα χρηματα για την απελευθερωση που αρνηθηκαν ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ,ΥΔΡΑΙΟΥ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ και τα κόμματα τους που τους δίνουν οδηγίες….
Η Ελεύθερη Κέρκυρα ξυπνά τους πολίτες καθημερινά.Ο μόνος που δηλωνει οτι θα κατεβασει το Πρόγραμμα της ΕΙ ΕΝD ειναι ο ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  και η ΚΕΡΚΥΡΑ 2020.Γι αυτό μας πολεμάνε…αλλά η γιορτή ειναι κοντά….Τα κόλπα για να μείνουν απ έξω οι δυο συνδυασμοί τελειώνουν την Παρασκευή…Η Ελεύθερη Κέρκυρα θα ειναι στις Εκλογές της 18ης Μαΐου μαζί με την Κερκυρα 2020.
*Στήν αποστολή ενημέρωσης στις Νυμφές με την Ελεύθερη Κέρκυρα ήταν εκτός του επικεφαλής ο Υπ.Δημοτικοί  Σύμβουλοι Δημήτρης Καλούδης και Σωκράτης Μπούκας καθώς και η Τοπική σύμβουλος Κ.Κορακιανας Μαρία Μποζίκη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close