ΟΛΕΘΡΟΣ!!!ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Το ΝΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ το δεύτερο Ορθόδοξο κράτος επι Ευρωπαϊκού εδάφους!!!

kjhytreTo NATO προχωρά απροκάλυπτα σε αερογέφυρα μεταφοράς δυτικού οπλισμού προς ενίσχυση των ουκρανικών ΕΔ, ετοιμάζοντας το Κίεβο για τον β΄γύρο συγκρούσεων ο οποίος αναμένεται να είναι σκληρότερος του πρώτου. Οι Ουκρανοί κυριολεκτικά σώθηκαν από την εκεχειρία, και ενισχύονται από τους Αμερικανούς έτοιμοι να υπάκούσουν εκ νέου στις εντολές τους.Πληροφοριες αναφέρουν συνεχή ροή οπλισμού στο αεροδρόμιο του Χάρκοβο, και μεγάλες φάλαγγες να τον μεταφέρουν στα σύνορα με τη Νέα Ρωσία, και συγκεκριμένα στο ακόμα υπό κατοχή Starobeljskoe.

Πρόκειται για χορηγία πολλαπλών εκτοξευτών ΜLRS από νατοϊκές χώρες όπως τα LAROM ρουμανικής κατασκευής και προελεύσεως και τα ισπανικά Teruel-3. Κατά την διάρκεια των συγκρούσεων στην Ανατολική Ουκρανία, ο ουκρανικός Στρατός έχασε πληθώρα συστοιχιών ΒΜ 21 Grad, που τώρα βρίσκονται τα χέρια των ρωσόφωνων, κι θεωρήθηκε αναγκαία η άμεση ενίσχυση του ουκρανικού πυροβολικού.

Οι συστοιχίες έφθασαν στο Χάρκοβο μεσω της USAF. Αυτά ήταν τα πρώτα φορτία που είχε υποσχεθεί η Ουάσιγκτον στο Κίεβο για να υποτάξουν τους Νεορώσους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλη δύναμη 300 τεθωρακισμένων οχημάτων, από τα οποία τα περισσότερα είναι ξένα, με μεγάλη δύναμη δυτικών μισθοφόρων, αλλά και 32 άρματα μάχης που ήρθαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, συγκεντρώνεται έξω από την Μαριούπολη.

Μέρος αυτής της δύναμης, καταστράφηκε χθες από βολές ουκρανικών Grad καθώς από λάθος οι Ουκρανοί θέωρησαν ότι επρόκειτο για κίνηση ενίσχυσης των ρωσόφωνων, που έχουν περικυκλώσει την πόλη.

Σημειώνονται δύο δηλώσεις του ολιγάρχη Ουκρανού “Νέρωνα” Π.Ποροσένκο: “Δεν θα δώσουμε ανεξαρτησία, ουτε θα ομοσπονδιοποιήσουμε την Α.Ουκρανία”, που σημαίνει ότι οι διαπραγματέυσεις έιναι ήδη κενού περιεχομένου, και η άλλη δήλωση “για εμάς η εκεχειρία είναι μια ευκαιρία κέρδους προς όλες τις κατευθύνσεις, από θέματα διοικητικής μεριμνας, αναπλήρωση απωλειών, και εφοδιασμό. Ετοιμαζόμαστε για όλες τις πιθανές καταστάσεις ως συνέπεια παραβίασης της εκεχειρίας.”

Ομολογεί την ήττα του, και ότι οι Αμερικανοί του έχουν πει να εκμεταλευτεί την φιλανθρωπία του Β.Πούτιν που ζήτησε από τους ρωσόφωνους να μην εξοντώσει τις επτά περικυκλωμένες ταξιαρχίες, δύναμης 10000 αντρών και να τους επιτρέψουν να φύγουν σώοι και αβλαβείς.

Στον επόμενο γύρο όμως, δεν θα υπάρξει τέτοια φιλάνθρωπη στάση και αυτός είναι ο λόγος που μεγάλο μέρος των νεοσυλέκτων όπως συνέβη στην Οδησσό αρνείται να καταταχθεί. Δεν νιώθουν ότι έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους ρωσόφωνους, και δεν θέλουν να αφήσουν τα κόκκαλά τους στην Α.Ουκρανία.

Ο ολιγάρχης “Νέρων” Π.Ποροσενκο οδηγεί την χώρα του στον όλεθρο.

http://www.volcanotimes.com/

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button