Οι Τούρκοι δεν ρίχνουν φιλότουρκο….Πολύ Σανό μοίρασαν χθες τα ΜΜΕ για τον Αλεξ!!!

Κινδύνεψε λεει ο Τσιπρας … κλάμα οι μαυροφορούσες χήρες ανά την Ελλαδα που πήγανε να μας φάνε το παλικάρι οι κακοί οι Τουρκοι !

Ο Βερυκιος με τόνο πολεμικό αναλύει το τι πέρασε το Πρωθυπουργός μας …για εμάς έβαλε τα στήθη του μπροστά το παλικάρι να φτάσει να βγάλει τον λογο του ..!

Και απο το πολύ προσκύνημα των ΜΜΕ προβλέπω έντονα προβλήματα μέσης σε πολλά στελέχη καναλιών …! Οσφυαλγίες και λουμπάγκα θα σκάσουν στο άμεσο μέλλον !

Το πόπολο ο λαουτζίκος αυτή την στιγμή χαζεύοντας το χαζοκούτι θα πάρει την δόση του τρόμου … αν ήταν στα χίλια πόδια το παλικάρι θα το κλαίγαμε ..και έπρεπε να κατέβει στα 100 πόδια ..να γλύφει την γη ..ανατριχιαστικά τα λόγια για το έπος Τσιπρα ,,,..!

Θα τον έριχναν δηλαδή τον πρωθυπουργό μας κύριε Βερυκιε;…Δεν γνώριζαν οτι μέσα ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλαδας και είπαν ας πάμε να τον καταρρίψουμε να ξεκινήσει ο πόλεμος κύριε Βερυκιε;…

Τοσο σανό πια θα έπρεπε να είμασταν όλοι χορτάτοι , τούμπανα θα έπρεπε να είμασταν ..αλλά ο Ελληνας ακόμα στα σκουπίδια ψάχνει να βρει φαγητό …οχι όλοι …όσοι δεν πρόλαβαν να είναι βολεμένοι ..οι υπόλοιποι κάνουν την πάπια από τρόμο μην έρθει η σειρά τους !

Τωρα που το σκέφτομαι …αφού πάμε για λύση στο Αιγαίο …πάμε για λύση στο κυπριακό και έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα οτι θέλουμε μια σωστή διαπραγμάτευση ..και αν πάρω από τα κοντινά πχ Μακεδονία …μήπως οι Τούρκοι έστειλαν άγημα καλωσορίσματος ρε Βερυκιε και οι άχρηστοι oι δικοί μας νόμιζαν οτι ήταν παρενόχληση ; Ε Βερυκιε;

Οι Ελληνες δεν μπορούν να κλείσουν μάτι αν δεν δουν και ακούσουν τις φοβερές αναλύσεις και πληροφορίες του Βερύκιου του κορυφαίου στρατηγικού αναλυτή του πλανήτη!!!!  Βερύκιε ο Τουρκος δεν ριχνει Φιλότουρκο και όσους δίνουν ΑΟΖ και περιουσία Ελληνική ….Τα παραμύθια σας δεν περνάνε…..

 

katoxika nea

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close