Οι Συριζοφρουροί συνελαβαν τον Στεφανο Χίο απο μυνηση του υπουργού Σπρίτζη…

makelΕνα δημοσίευμα τα πανωκαβαλίκια που ενόχλησαν τον υπουργό η γραμματέας του αδελφή της γυναίκας του αλλά και η κλεφτοαριστερα ηταν οι λέξεις που αναστάτωσαν τον κ.Σπρίτζη για να ορμήσει η Κρατική ασφάλεια να συλλάβει το δημοσιογράφο ώστε να του κλείσει το στόμα.

Ο Στεφανος Χιος ανέβασε φωτο μεσα απο το περιπολικό και δηλωσε οτι οι ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ που τον έπιασαν εξω απο το σπίτι του και όσοι κρύβονται πίσω τους δεν τον φοβίζουν και δεν τον λυγίζουν.

Το καθεστώς καταρρέει  και με τέτοιες ενέργειες δεν φιμώνουν την ενημέρωση δείχνουν οτι την φοβούνται και βρίσκονται προ της κατάρρευσης.

Η μήνυση αφορά προσβλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό τη Δευτέρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Στέφανου Χίου, οι άνδρες που τον πλησίασαν φορούσαν πολιτικά ρούχα. Τον πλησίασαν και όταν τους ρώτησε ποιοι είναι, του είπαν από την Κρατική Ασφάλεια. «Ποια ασφάλεια;» Ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και του απάντησαν «από την προστασία υπηρεσίας του πολιτεύματος».

«Είστε δηλαδή ΣΥΡΙΖΟφρουροί», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας: «Πείτε στα αφεντικά της εξουσίας ότι δεν τους φοβάμαι και δεν λυγίζω» και λίγο μετά ανέβασε φωτογραφία του μέσα από το περιπολικό. 

mak2

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button