Οι διασπαστές του συνδυασμού της Ελεύθερης Κέρκυρας έφαγαν “πόρτα” στο Πρωτοδικείο

Φωτό από Corfupress
Η Ελεύθερη Κέρκυρα με επικεφαλής το Χρονη Προσαλέντη εκανε μια αξιοπρεπή παρουσία.Ξεκίνησε με την παρουσίαση του προγράμματος στον Ορφεα (400 άτομα) με ενημερωτικό 4σελιδο φυλλάδιο,με προβολές σε τηλεόραση ,ραδιόφωνα   και τύπο (ηλεκτρονικό και γραπτό)και με περιοδείες στη πόλη και τα χωριά της Κέρκυρας.Ειδικότερα στα χωριά με παρουσίαση αποδείξεων(σε οθόνη από βιντεοπροβολέα) για τα 13 δις από το πρόγραμμα της END.

Όλα αυτά δεν εκτιμήθηκαν από εσωτερική ομάδα που έστηνε διασπαστικό ψηφοδέλτιο πίσω από τη πλάτη του και τελικά έφαγαν πόρτα στο Πρωτοδικείο διότι ο διασπαστικός συνδυασμός είναι ελλιπής.Και που τους έλεγε ο Προσαλέντης ότι ήταν λίγος ο χρόνος για συγκρότηση του ψηφοδελτίου δεν πίστευαν τίποτα και ήθελαν  επιπλέον να τους καλύψει οικονομικά τον προεκλογικό αγώνα λες και είναι Τράπεζα. Χαραχτηριστικό ήταν ότι μόνο 4 άτομα στα 70 μπορούσαν να πληρώσουν το παράβολο τους(50 ευρω).
Άτομα χωρίς μπέσα άτομα φιλόδοξα αρχηγίσκοι της συναγωγής που δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη συκοφάντησαν τον άνθρωπο που τους έθεσε στο ψηφοδέλτιο του και έφτιαξαν παραμάγαζο.Ο Χρόνης Προσαλέντης τελικά είναι αυτός που με την Ελεύθερη Κέρκυρα και την Κέρκυρα 2020 του κ.Σκιαδόπουλου στην οποία προσχώρησαν 18 υποψήφιοι  κατεβαίνει στις εκλογές και η “παιδική χαρά”  πήρε το μάθημα της…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Ακόμη και το Corfupress αναφέρει ότι οι διασπαστές ενημερώθηκαν από τη γραμματέα του Πρωτοδικείου ότι ο συνδυασμός τους είναι ελλιπής. Δηλαδή φάγανε πόρτα.Το Σάββατο παίρνουν το χάπι τους.Ακολουθεί το απόσπασμα του Corfupress:

    Στελέχη του συνδυασμού νόμιζαν ότι κατατέθηκε εκπρόθεσμα και άρχισαν να διαμαρτύρονται στην αίθουσα των Δικαστηρίων, όταν βγήκε από το χώρο παραλαβής των συνδυασμών η γραμματέας του Πρωτοδικείου η οποία τους είπε ότι η παραλαβή του φακέλου είχε γίνει εμπρόθεσμα, αλλά ήταν ελλιπής.
    Συγκεκριμένα, όπως και στην περίπτωση Διαβάτη, δεν είχε συμπεριληφθεί η δήλωση υποψηφιότητας με αποτέλεσμα και για το «Ε-4» να συνεδριάσει σε πλήρη σύνθεση το Πρωτοδικείο προκειμένου έως το Σάββατο να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην ανακήρυξή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close