Οι απόστρατοι ολων των Σωμάτων για το ξεπούλημα της Χώρας στην εκπομπή του Τραγκα.(2 video)

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η εκπομπή Ελεύθερος Σκοπευτής που παρουσιάζει ο Γιώργος Τράγκας κάθε Κυριακή στο τηλεοπτικό κανάλι Σκάι λίγο μετά της 11 το βράδυ. Οι μεθοδευμένες και χειρουργικές κινήσεις περικοπών της Τρόικας τόσο στο έμψυχο υλικό αλλά και στον εξοπλισμό των στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών αλλά και λιμενικών έχουν μειώσει κατά πολύ την επιχειρησιακή ικανότητα όλης της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Απόστρατοι όλων των σωμάτων ασφαλείας καταγγέλλουν το ξεπούλημα της χώρας στους Γερμανούς αλλά και στους ξένους δανειστές από τις τελευταίες κυβερνήσεις. 
Τα παρακάτω βίντεο που θα δείτε κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για το κακό που πλησιάζει τη χώρα μας τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά πολύ περισσότερο κατά πόσο η χώρα μας θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια πραγματική απειλή υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

 Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε όπως λέει και η παροιμία και ο λύκος εξ ανατολάς σίγουρα κάτι ετοιμάζει, σίγουρα κάτι θα κάνει το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα μιας και η χώρα είναι βαθιά πληγωμένη και η ευκαιρία γι αυτούς θα είναι μοναδική ! 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button