Οι άνθρωποι είναι της πλάκας… τους πήραν το domain nerit.gr!!!

Τόσο συντονισμένοι είναι στη κυβέρνηση Σαμαρα δηλαδή στους προσκυνημένους που τους πήραν το όνομα της νέας ΕΡΤ που θα φτιάξουν!!!!Πατηστε στο ΝΕΡΙΤ.GR και θα δείτε ΝΕΤ….Και πολύ ΜΑΚΑΚΕΣ!!!
www.nerit.gr

Υπάρχει κενό εξουσίας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ και η πράξη αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί από την κυβέρνηση υπάρχει κενό εξουσίας. Οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ έχουν καταληφθεί από το προσωπικό της με «επαναστατικό» τρόπο και η κυβέρνηση δεν μπορεί να τις αναλάβει. Το μόνο που έκανε η κυβέρνηση ήταν να στείλει τα ΜΑΤ για να κλείσουν τους αφύλακτους πομπούς στα βουνά, αλλά δεν μπορεί να προσεγγίσει το χώρο που βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι και το πλήθος των πολιτών.
Μπορεί να πει κάποιος ότι η κυβέρνηση είναι ευαίσθητη και δεν θέλει να γίνει συμπλοκή με τα ΜΑΤ και να υπάρξουν τραυματίες. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή.
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση βλέπει το σύνολο της κοινωνίας να είναι εναντίον της και αισθάνεται ότι η εξουσία της έχει απονομιμοποιηθεί. Επομένως διστάζει να επέμβει και αυτό αποδεικνύει κενό εξουσίας. Δηλαδή αδυναμία της κυβέρνησης να επιβάλει τις αποφάσεις της, γιατί απλά αυτές είναι παράνομες και η όποια επέμβαση θα αποβεί σε βάρος της. Αυτό όμως ακριβώς είναι ο ορισμός του κενού εξουσίας ή αλλιώς έλλειψης νόμιμης εξουσίας.
Η εικόνα αυτή δίνει στην κοινωνία το μήνυμα ότι απέναντί της έχει μια απονομιμοποιημένη εξουσία που την φοβίζει με το βρυχηθμό του λιονταριού ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα απλό ποντίκι που κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ και την φωνή του τη μεγαλώνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.  
Πέτρος Χασάπης

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close