Οικογένεια Μασαμε Ρουφαμε και δεν θελουμε διακοσμητικούς αντιδημάρχους!!

Γιος Μπαμπας ,Θείος και μάμα στο Μαθράκι προσφέρουν εργο!!!

Εικοσι χιλιάδες ευρώ το χρόνο μπαίνουν στην Οικογενεια Τακα-Τακα μόνο απο την αποκομιδή απορριμάτων στο Μαθράκι με απ ευθείας ανάθεση του δήμου Κερκυρας τα τελευταία χρόνια.Τα εισπράτει η σύζυγος του κ.Γιαννη Αργυρου – Τακας τακας και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου.

Σημειώνουμε οτι  ο Πρόεδρος πληρώνεται περίπου 700 ευρω το μήνα δηλαδή 8.400 ευρω το χρόνο!!!

Η σύζυγος κ.Agora leonora – Αργυρού του Thomas εισπράτει το χρόνο 22.419 ευρω για την αποκομιδή στο Μαθρακι.Ο Τακας -τακας 8.400 και ο αδελφός του Γιάννη Αργυρού που βάσει του Νομου ειναι ο Αντιδήμαρχος αλλα δεν θέλει τη θέση των 1.200 ευρω.

Γιατι ο εκλεγμένος για Αντιδήμαρχος δεν θέλει την Αντιδημαρχία?

Στηρίζοντας την παρανομία της Μερόπης Υδραίου να κλέψει δυο Αντιδημαρχίες στα Διαπόντια νησιά ο αδελφός του Τακα τακα θέλει να παραμείνει στη θεση του Προισταμένου στο ΤΕΒΕ Κέρκυρας και να εισπράτει σαφώς το μεγαλύτερο ποσό από εκεί παρά τα 1200 της Αντιδημαρχίας.Επιπλέον αν γίνει αντιδήμαρχος θα χάσει το Προισταμενιλίκι και θα γυρίσει απλώς υπάλληλος στο ΤΕΒΕ..

Επίσης εχει συμφωνηθεί με τη Μερόπη και το μέλος της Οικογενειας να πάρει τη θεση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κέρκυρας και θα πάρει και ενα επίδομα 700 ευρω …συνεπώς να γιατι δεν θέλει να ειναι αντιδήμαρχος?…Ετσι θα κερδίζει παραπάνω χρήματα θα ελέγχει μια Επιχείρηση του Δημου και θα κρατά και τη καρέκλα του Προισταμενου στο ΤΕΒΕ…ενω αν γίνει αντιδήμαρχος θα  χάσει τα επιπλέον.

Ανάλογα με τα συμφέροντα της οικογένειας λοιπόν βγήκε και η απόφαση της πλειοψηφίας των εκλεγμενων στο Μαθρακι που εντελώς Δημοκρατικά δεν ήταν η αντιπολίτευση στην ειδική συνεδρίαση με τον ΜΠΑΜΠΑ το ΓΙΟ και το ΘΕΙΟ!!!!!

Η Οικογενεια δείχνει οτι ξέρει να μασσάει και να ρουφάει Δημόσια σύμβαση και με τις άλλες χρυσές δουλειές Εστιατόριο Ταβερνα πάνω στο κύμα και Ταξι μπόουτ του μπαμπά και του γιου είναι οι Δερβέναγες στο νησί.

Και εσυ απλέ πολίτη ψάχνεις να δεις γιατί βγήκε η ανακοίνωση στήριξης παράνομης απόφασης της Δημάρχου να κλέψει τις έδρες της Ερεικουσας και Μαθρακίου…

Ετσι εξαπάτησαν τους Δημότες του νησιού και διεκδίκησαν μια θέση στην οποία εξ αρχής η Μερόπη και ο Βασιλης Αργυρός ειχαν συμφωνήσει να μην την διεκδικήσει…Τωρα ετοιμάζεται ο “γαμπρός” για την ΔΕΥΑΚ!!!

Δειτε δυο από τις απευθείας αναθέσεις στη ΜΑΜΑ του ΓΙΟΥ  και του ΜΠΑΜΠΑ και του ΘΕΙΟΥ…μια πρόσφατη και μια του 2016

Η ΜΑΜΑ λείπει απο τη Φωτό γιατι φροντιζει με 20.000 ευρω για την αποκομιδή….Τα υπόλοιπα ειναι δουλειά του ΜΠΑΜΠΑ του ΓΙΟΥ και του ΘΕΙΟΥ>………………………

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close