Ξυπνάτε… Πουλημένοι πολιτικοί και μεσα παραπληροφόρησης σβήνουν τη Χώρα μας

Ποτέ στην ιστορία κάποιου Λαού δεν βρέθηκαν τόσοι πολλοί προδότες στην ηγεσία ενός Έθνους. Ποτέ δεν συνέβη ένας Λαός να είναι τόσο αδύναμος να αντιδράσει. Κοματοκρατία, συναλλαγή, ιδιοτέλεια, στρουθοκαμηλισμός, διαφθορά, έλλειψη ηθικών αξιών, ένδεια, ψυχολογικό σοκ, οξειδωμένες ομάδες πολιτών, τρομοκρατικά στοιχεία, φανατικοί ισλαμιστές, βαρυποινίτες Αλβανοί , 1.5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ένα ξεχαρβαλωμένο Δημόσιο συνθέτουν την Ελλάδα που ματώνει, που ξεπουλιέται, που ακρωτηριάζεται, που ξεριζώνεται.


Η Αργεντινή έχασε μέρος από τον πλούτο της λόγω του ΔΝΤ, η Ελλάς χάνει τον πλούτο της, τα παιδιά της, τα εδάφη της, τις ρίζες της. Τουρκικά Στρατεύματα από τα βάθη της Τουρκίας μαζί με δύο εκατομμύρια εξαθλιωμένους και φανατικούς μετανάστες συνθέτουν το νέο τοπίο που καλείται να ζήσει ο ηλικιωμένος, εξαθλιωμένος Έλλην.
Και συ φουκαρά που εργάσθηκες τόσα χρόνια στη ξενιτειά, που δεν τάφαγες μαζί με τον Πάγκαλο, θα χάσεις το σπιτάκι σου.
Έλληνα λυπάμαι τέλειωσες. Νόμισες την ασυδοσία και την συναλλαγή για Δημοκρατία. Ανέχθηκες Κυβερνήσεις ξενόφερτες, που σου κατήργησαν την αξιοκρατία, σου αλλάζουν την γλώσσα σου κλονίζουν την πίστη.

Τι να σου κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις; Τα μυστικά τους τα έκλεψαν οι εχθροί. Χάκερς κτύπησαν το σπίτι του Βενιζέλου. Στη θέση του θα είχα αυτοκτονήσει, αλλά τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτε. Τα υφιστάμενα σχέδια της υποταγής του Ελληνικού Λαού εκτελούνται χωρίς αιδώ από τους προδότες πολιτικούς .

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close