Kατεβάζει και το ΣΤΡΑΤΟ ο Μητσοτακης -Χαρδαλιας κατα των Πολιτων για ελέγχο !!!

Όπως δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο στρατός θα συμμετάσχει, σε συνδυασμό με κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην «εντατικοποίηση των ελέγχων στους εργαζομένους των επιχειρήσεων» σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Μάνδρα, οπου και θα εφαρμοστεί Καθολικο Lockdown.

«Αποφασίζεται η εντατικοποίηση των ελέγχων στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων της περιοχής (Δυτικής Αττικής)  από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, της ΓΓΠΠ και των Ενόπλων Δυνάμεων», ήταν η ακριβής δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά, την ώρα που εγείρονται ερωτήματα για τους λόγους που θα χρησιμοποιηθούν οι ένοπλες δυνάμεις στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

ΤVXS.gr

Σχόλιο:Τετοια κατάσταση ούτε σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ δεν εχουν ξανασυμβεί!!! Σας τα λέγαμε και  δεν δεν θέλατε να τα πιστέψετε..Τωρα ετοιμαστείτε για να σας κλείνουν μεσα σε Στρατόπεδα Φυλακές, Νοσοκομεία και εγκαταστάσεις ως ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την Δημόσια Υγεία….Εκει το πάνε ..Και αυτα γιατι οι περισσότεροι δεν καταλάβατε ποσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ειναι….Με τον Διχασμό θα αιματοκυλήσουν τη Χώρα με μια μαιμού Πανδημία και με μια ΑΝΤΖΕΝΤΑ αφανισμού μας εαν δεν κανετε τα εμβόλια των Παρανοικών-Ψυχοπαθών του Πλανήτη.

Μητσοτάκης Χαρδαλιάς και το Πολιτικό σύστημα εκτελουν εντολές ..ΑΣΚΗΣΗ και ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ το ονόμασαν και το κάνουν πράξη αρκει να μας μετατρέψουν σε ΖΟΜΠΙ με την πλήρη Διάλυση της Οικονομίας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button