Νεο Φαγοπότι 2 εκ ευρω για εργολάβους αποκομιδης σκουπιδιών!!! Κανει πάρτυ ο Νικολούζος με τον Ασπιώτη…

Ακομη 2 εκκατομυρια ευρώ θέλουν να δώσουν Νικολούζος -Ασπιώτης σε εργολάβους σκουπιδιών…Αντι να αγοράσουν αποριμματοφόρα και να εξοπλίσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας με μέσα αποκομιδής και προσωπικό  χρυσώνουν με 2 εκ ευρω  τα εργολαβικά συμφέροντα….

Συνεχίζουν την κατασπατάληση  χρημάτων που θα τα χρεωθεί ο Δημότης μια τακτική που ακολουθούν απο την ωρα που κάθισαν στις καρέκλες της εξουσίας και σταμάτησαν το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης….Τωρα λίγους μήνες πριν λήξει η θητεία τους αρχίζουν να μιλάνε για εργοστάσιο !!!!! αλλα συνεχίζουν το Φαγοπότι   προς εργολαβικά συμφέροντα …

Σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ ΟΤΑ αναφέρει :

Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Κέρκυρας επιλέγει να «πνίξει» το νησί στα σκουπίδια. Η προσπάθεια εκχώρησης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες, με το υπέρογκο ποσό των 2.000.000 € για το 2019, που φέρνει η Δημοτική Αρχή Κέρκυρας για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η συνέχεια του έργου που παίζεται εδώ και πολύ καιρό, με μεθοδεύσεις και περίεργες κινήσεις, σε βάρος των εργαζομένων και των δημοτών…Αφού φρόντισε η Δημοτική Αρχή να απαξιώσει την Υπηρεσία Καθαριότητας και να «βουλιάξει» το νησί στα σκουπίδια, καθώς δεν έκανε καμία ουσιαστική αναδιοργάνωση και επένδυση, άφησε χωρίς συντήρηση και επισκευή το στόλο των οχημάτων, έρχεται τώρα, λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές, να εξυπηρετήσει τα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα εκχωρώντας τους την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι, δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα

της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Υπηρεσιών τους και να επιτρέψει την παραχώρηση της καθαριότητας στους ιδιώτες.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας στελεχώνεται το επόμενο χρονικό διάστημα με τριακόσιους (300) εργαζόμενους και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για έλλειψη προσωπικού και άρα μη κάλυψης των αναγκών στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και η επιμονή της να ιδιωτικοποιήσει την Καθαριότητα στην Κέρκυρα, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί στο νησί των Φαιάκων, καταδεικνύει τις μεθοδεύσεις της και την ταύτιση της με συγκεκριμένα συμφέροντα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button