ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Πως δίνουν τη γραμμή Κερκυρα – Διαπόντια απο το Υπουργείο Ναυτιλίας στον εκλεκτό τους Αντίοχο και πως αποκλείουν αλλους ενδιαφερόμενους

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η  ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΟ.

ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΙΜΟΥ…

Γίνεται για δεύτερη φορά και  σίγουρα δεν είναι σύμπτωση…Η δουλεια στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ξαναστήθηκε για άλλη μια φορά για να παντελονιάσει άλλη μια επιχορήγηση ο εκλεκτός τους ΑΝΤΙΟΧΟΣ….Δεν ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση της γραμμής αρκεί να βάλουν το “δικό” τους άνθρωπο…

Η γραμμή Κερκυρα -Ερεικουσα-Μαθρακι Οθωνοί είναι χωρίς κανονικά δρομολόγια απο τον Ιούλιο 2018(05/07) όταν και χάλασε το πλοίο Αλέξανδρος…Οι κάτοικοι των τριών νησιών ΠΕΝΤΕ μήνες τώρα δεν μπορούν να μετακινηθούν με τα ΙΧ η τα φορτηγά να γίνει η τροφοδοσία στα νησια κλπ….

Οι τρεις Αντιδήμαρχοι των νησιών ζήτησαν από τον Υπουργό εμπορικής Ναυτιλίας που επισκέφθηκε τα νησιά πλοίο καλύτερο ταχύτερο και μεγαλύτερο σε τετραγωνικά γκαράζ γιατί ούτε το Αλέξανδρος κάλυπτε τις πραγματικές ανάγκες…Ο Υπουργός κ. Φώτης Κουβέλης  δήλωσε οτι θα γίνει αυτό  με μια προσωρινή λύση τριών μηνών ενώ για το κανονικό δρομολόγιο που θα ξεκινήσει μετά τη προσωρινή λύση η προκήρυξη θα έχει καλύτερο πλοίο και 150 τετραγωνικά γκαράζ…Αυτά στα παχιά λόγια..Μάλιστα και ο Βουλευτής κ.Παυλίδης υπερθεμάτιζε για 150 τ,μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ Α ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ 12ης Ιουλίου 2018 για 150 τ.μ γκαραζ

Τη γραμμή όμως θέλουν να τη δώσουν στον εκλεκτό τους Αντίοχο ο οποίος δεν βρήκε πλοίο  που τους είχε υποσχεθεί παρασκηνιακά. Κατεβάστε τα τετραγωνικά να βρω πλοίο.Το Υπουργείο κατεβάζει τα τετραγωνικά σε 100!!!!Στη συνέχεια μετά από λίγες μέρες τους λέει δεν βρίσκω ούτε με 100!!!! Και από το Υπουργείο κατεβάζουν τα  παντελόνια που φοράνε και του αλλάζουν τη προκήρυξη  άλλη μια φορά σε 70 τετραγωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΕ 100!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ 3η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΕ 70!!!! ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ AZIMUT που δεν μεταφερει ΙΧ + 2ο πλοίο ενα ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΟΥΤ με δυο δρομολόγια το μηνα (πιθανώς αυτο που μεταφέρει και τα σκουπίδια)

 

Έτσι κατάφερε να κάνει αυτό που από την αρχή σχεδίαζε να ρίξει στη γραμμή πλοίο κατώτερο το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα μεταφοράς ΙΧ …Τι κάνει λοιπόν ξέροντας ότι τα κολλητάρια του στο Υπουργείο θα το δεχθούν….Έρχεται σε συμφωνία κάτω από το τραπέζι και τους λέει…Κοιτάξτε εγώ δεν βρίσκω πλοίο ούτε με 100 τετραγωνικά γκαράζ..Θα βάλω στη γραμμή το ZANANTOY το οποίο θα μετασκευάσω .Θα το κόψω πίσω και θα του προσθέσω κομμάτι ώστε να έχω γκαράζ 70 τετραγωνικά μέτρα!!!! Στο Υπουργείο τα κολλητάρια του το δέχθηκαν και αυτό  και άλλαξαν  τις προκηρύξεις..

Για να είναι σίγουρος ότι δεν θα του πάρει το διαγωνισμό κάποιος άλλος τους είπε να μην αλλάξουν το ποσό της επιχορήγησης. Δηλαδή το πλοίο να πάρει το ίδιο ύψος επιχορήγησης είτε είναι 70 τ.μ είτε είναι 100 είτε είναι 150!!!! Ετσι και έγινε .Στη τελευταία προκήρυξη δεν έδωσαν παραπάνω ποσό ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα ώστε να είναι ασύμφορο το ενδιαφέρον από μεγαλύτερα πλοία και να μην υπάρξει ενδιαφέρον από άλλο πλοιοκτήτη…

Ολα τα ανωτέρω αποδεικνύονται διαβάζοντας τις προκηρύξεις που δημοσιεύουμε….

Η  ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ για να πάρει φωτογραφικά από τις προκηρύξεις μόνο αυτός τον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ εγινε…Τα ίδια κόλπα έκανε και στη γραμμή Κέρκυρα – Ζάκυνθος ..Δεν είναι δύσκολο για ένα μετρ του είδους να τους ξανακατεβάσει τα παντελόνια….

Κύριε Υπουργέ Εμπορικής Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη θα αφήσετε να εξελιχθεί ένα ακόμη ΣΚΑΝΔΑΛΟ? Οπως έγινε με τον προκάτοχο σας κ.Κουρουμπλή?

Κυριε Υφυπουργέ -Αναπληρωτη Υπουργου (Νεκτάριος Σαντορινιός) ετσι κάνετε τους διαγωνισμούς? Δώστε το στον Αντίοχο με απ ευθείας ανάθεση να μην κοροιδευόμαστε!!!!

Το πλοίο ZANADU που μετασκευάζει ο Κ.Αντίοχος στη Πρέβεζα για το ρίξει στη γραμμή Κέρκυρα – Διαπόντια

Σε περίπτωση που και η τρίτη λύση με τα 70 τετραγωνικά μέτρα γκαράζ δεν προχωρήσει οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ έχουν βάλει στη τελευταία προκήρυξη οτι θα αφήσουν στη γραμμή την προσωρινή λύση ΜΟΝΙΜΗ…Δηλαδή θα δρομολογήσει το πλοίο AZIMUT μόνο για επιβάτες και δεύτερο πλοίο ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΟΥΤ ανοικτού τύπου (δυο φορές το μήνα αυτό) για μεταφορά ΙΧ και φορτηγών…Δηλαδή κάποιος που θα θέλει να πάρει το ΙΧ μαζί του δεν θα μπορεί διότι άλλο πλοίο μεταφέρει τα ΙΧ και σε άλλη ημερομηνία και άλλο πλοίο τους επιβάτες η θα έχει τη δυνατότητα δυο φορές το μήνα να το κάνει (Φανταστείτε το αυτό στη καλοκαιρινή περίοδο Ιουλίου και Αυγούστου) μόνο με το Φερρυ!!!

Και τέλος αν βάλουν και εδώ το πλοίο που μεταφέρει σκουπίδια θα μεταφέρονται ΙΧ χωρίς τους οδηγούς!!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ!!!! + ΕΧΤRA απο τα ναυλα επιβατων και μεταφοράς τροφοδοσίας και αντικειμένων…

Γιατί λοιπόν δεν αλλάζετε τους κανονισμούς και να βάλετε ενα ΦΕΡΡΥ να τελειώνουμε? Αυτο θα έλυνε το γόρδιο δεσμό αλλά για τα Τοπικά συμφέροντα και τα πρόσωπα διαλύουν τα 3 νησιά Τουριστικά και Οικονομικά…

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΠΛΟΙΟ ΜΕ 150 ΤΜ ΓΚΑΡΑΖ..Πατήστε πάνω στο θέμα η την Φωτό.

Αντιδήμαρχοι Διαποντιων & Δημαρχος κατα Υπ.Εμπορικής Ναυτιλίας για την μεθόδευση πλοίου με 70τ.μ γκαραζ (video)

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close