Νεκτάριος προς Εκ.Συμβούλιο Αγιων Δέκα: Ψηφίστε Θετικά.Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι κατά του Μητροπολίτη Κέρκυρας.

Ενα ολόκληρο χωριό αναστατώθηκε και δεκάδες κάτοικοι ανέβηκαν στη περιοχή Ραντάρ των Αγίων Δέκα προημερών για να αποτρέψουν εγκατάσταση εταιρείας σε Ιδιωτικό κτήμα…Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας κ.Νεκτάριος στις 18/03/2019 με έγγραφο του προς τον Αιδεσιμώτατο Σπυρίδωνα Λεισο Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν Υ.Θ Οδηγήτριας στους Αγίους Δέκα Κέρκυρας ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ να ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ !!!!!! να παραχωρηθεί έκταση εννέα τ.μ στην περιοχή δίπλα στο “Ραντάρ” των Αγίων Δεκα σε διαμορφωμένη επιφάνεια 200μ από το Ραντάρ της Υ.Π.Α .

Εκ των προτέρων και πριν συνεδριάσει το Εκκλ.Συμβούλιο  ο Μητροπολίτης Κέρκυρας δίνει εντολή κατεύθυνσης και απόφασης που ο ίδιος επιθυμεί έχοντας έρθει σε επαφή με την εταιρεία GO GROUP A.E  και έχοντας προσυμφωνήσει ο ίδιος με τους εκπροσώπους της πριν συνεδριάσει και αποφασίσει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναου της Οδηγήτριας Αγιων Δεκα.

Υποχρεωτικά επιβάλει τη θέληση του και δεν αφήνει να αποφασίσουν Δημοκρατικά ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τα μέλη.

Επιπλέον όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο χώρος που θέλει να παραχωρηθεί στην εταιρεία GO GROUP A.E  δεν ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας αλλά σε Ιδιώτη ο οποίος μαζί με τους συγχωριανούς του ανέβηκαν στο ύψωμα των Αγίων Δεκα και τους περίμεναν φανερά εξοργισμένοι για την εξέλιξη της κατάστασης. Μάλιστα όταν εκπρόσωπος της εταιρείας προσπάθησε να φθάσει στο χώρο βλέποντας τις αντιδράσεις έκανε πίσω όπως μας λένε κάτοικοι της Περιοχής..οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ενέργεια του Μητροπολίτη Κέρκυρας λέγοντας με ποιο δικαίωμα ενήργησε κατ αυτόν το τρόπο χωρίς ο χώρος να ανήκει στην Μητρόπολη…

Η εταιρεία σύμφωνα με έγγραφο της ενδιαφέρεται για εργασίες αναβάθμισης στο τομέα της ευριζωνικότητας  με το καλωδιακό δίκτυο του ΟΤΕ.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώσαμε από την πλευρά των κατοίκων και των εγγράφων και περιμένουμε την απάντηση του Μητροπολίτη Κέρκυρας κ.Νεκτάριου για την κατοχή ιδιοκτησίας του χώρου…Τα σταθερά τηλέφωνα σήμερα που καλέσαμε την Ιερά Μητρόπολη δεν απαντούν και στείλαμε σχετικό e-mail.

 

H EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close